King's Bounty II Türkçe çeviri istek
Oyunumuz sıra tabanlı savaşı olup, rpg elementleri barındıran orta dünya bir taktik strateji oyunudur.
Şu müzik ise beni benden aldı, bu müzik eşliğinde oynamak ise gerçekten güzel olabilirdi. Türkçe çeviri eşliğinde tabi GPT-3 olur normal olur çevrisini bekliyorum iyi günler diliyorum.
Almost My Floor Oyuna türkçe yama istek
Almost My Floor Oyuna türkçe yama gelirse süper olur, Manga tarzı, Çizgi roman tarzı bir oyun çok hoş geldi bana anlayarak bitirmek isterdim. Sevenlerine duyrulur.
Fabled Lands Türkçe yama istek
https://store.steampowered.com/app/1299620/Fabled_Lands/
Normal olur, google çeviri olur, makine çeviri olur, yama gelirse super olur.
Çok büyük bir oyun değil ama hikayesi güzel gibi evreni felan.
ENDER LILIES: Quietus of the Knights
Oyun 2d dark souls, hack and slash tarzı bir şey, hikayesini anlayarak oynamak güzel olurdu. Text çok az fazla değil gibi duruyor.
Monster Train Türkçe yama istek
Monster Train aslında turn base bir hayatta kalma oyunu battle royale tarzı multiplayer özelliği de var. Çok hoşuma gidiyor bu tarzlar çok text yoktur hikaye felan yok denebilecek kadar az, çevrilirse güzel olur. Hikaye bütünlüğünü olmadığından gpt-3 felan bu oyuna daha iyi uyar..
Paradise Lost Türkçe Yama istek
Oyun baktım hoş gözüküyor çeviren bir arkadaşımız olursa güzel olur. GTP 3 felan varsa hemen bir el atılsa güzel olur.
Academy of magic lair of the beast TR YAMA
Candy crush tarzı olan bu oyunun çeviri ile tr dil desteği getirdim çok zor oldu felan diyormuşum
Not: menü felan türkçe olmuyor.
Vereceğim dosyayı oyunun;
(Nereye kurmuşsanız)\Academy of Magic Lair of the Beast\Data\Local\English -- içine atarsanız büyük ihtimalle çalışacaktır.
https://s2.dosya.tc/server13/bbmwjz/Academy_of_magic_lair_of_the_beast_TR_YAMA.rar.html
TAİNTED GRAİL TÜRÇE YAMA İSTİYORUZ!
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.751 (Bu ay: 270)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun