Bildirim
ENDER LILIES: Quietus of the Knights
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
steam üzerinde bir kullanıcı
Alıntı
metni:Bu güzel bir oyun arkadaşlar. Türkçe dil desteği olmaması ayıp olur. O yüzden bizzat oyunu Türkçeye çevirmeye başladım! Hemi de ücretsiz bir şekilde! Para falan istemiyorum yani. Sadece bu oyunu Türkçe görmek istiyorum o kadar. Başka derdim yok. (Milliyetçiliğin de bu kadarı!) Ama yapımcı firma Binary Haze üzerinde oyunun Türkçe'ye çevrilmesi yönünde yeterince baskı yok. Bu yüzden tek başıma pek sesim pek duyulmuyor Japonya'dan. Ya da daha doğrusu sesim Japonya'ya, yapımcı firma Binary Haze'ye ulaşmıyor. Topluluk desteği şart. Eğer Binary Haze bu oyunu Türkçe'ye çevirmek isterse, ben bunu ücretsiz bir şekilde yapmaya hazırım. Sonuçta bu bir gönül işi, bir sevda işi. Sırf oyunu sevdiğim için bu çeviri işini üstlenmeye hazırım, sevgili oyunsever gardaşlarım benim. Binary Haze üzerinde baskı yaratma işini de bir zahmet siz çözün. "Oyunu çok seven, ücretsiz çevirecek birini bulduk!" diye doğrudan beni işaret edebilirsiniz, sorun değil. :) yazmış.
-
ben de çevirecektim ama steam'deki şu yorumu gördükten sonra vazgeçtim çevirmekten.
-
mail atacağım bende
-
Bu oyunun çevirisi ile ilgili bir gelişme var mı?
-
Yok maile de kimse cevap vermiyor yapımcılar türkçe getirecek diyorsa bir yerde asla inanmayın. Kimse 3 kuruş gelir için 5 kuruş harcamaz ki 5 kuruş lafın gelişi. Yapın gpt-3 çeviri google çeviri hiç yoktan az da olsa hikayeyi, yetenek skill kobolarını anlarsınız, ve bu zamana kadar beklemezsiniz. İiyi günler dilerim.
-
Hala oynamak isterseniz buyrun https://forum.donanimhaber.com/ender-lilies-quietus-of-the-knights-turkce-yama--155947625
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X