instagramda keşfete düşmek için ne yapmalıyım
konu basit
python öğrenmeye çalışıyorum fakat bir sıkıntı var o da şu nerdeyse her komutun her fonksiyonun vs. ne işe yaradığını nasıl çalıştığını falan ezbere biliyorum fakat iş program yazmaya gelince neyi nerde kullanıcağımı bilemiyorum öylece boş boş ekrana bakıyorum bu sorunu halletmem için ne yapmam lazım?
Anonymous a noldu
2014 yılına kadar bu adamlar geleni geçeni hackliyorlardı ama bu aralar hiç sesleri duyulmuyor bi ara george floyd olayı ile ilgili trump a saldıracaz dediler fakat hiç bir şey olmadı
konu dışı
hey sen konu dışı bölümündeki kötü haberlerden dolayı moralin bozuldu biliyorum o yüzden senin birkaç saniyelik video bıraktım
FALL GUYS ALMALIMIYIM
fall guys almak istiyorum fakat kararsız kaldım çünkü genelde ortaçağ temalı ve fps oyunlar oynuyorum ilk kez bu tarzda bir oyun alacam tavsiye ediyormusunuz
(lütfen öne çıkarabilirmisiniz)
konuyu kısa tutmak istiyorum
ben ve eşim hemşire 2 tane çocuğum var
türkeye'deki malum olaylardan dolayı almanya'ya taşınmak istiyorum fakat orda bildiğim kadarıyla vatandaşlık almam 6 yıl sürecek ve bu benim için aşırı fazla çünkü 6 yıl boyunca çocuklarımı göremeyeceğim ama tam internetten araştıramadığım için vatandaşlığım olmasa bile çocuklarımı götürüp götüremeyeceğimide bilmiyorum
o yüzden yardımcı olmanızı istiyorum vatandaşlık almasam bile çocuklarımı oraya götürebilirmiyim almannyada sağlık çalışanı olmak için şartlar ne cevaplayabilir misiniz ona göre almanyaya taşınıp taşınmamaya karar verecem
5200 rpm harddiske 7200 rpm harddisk takarsak nolur
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.620 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic