HP Victus iade talep etmeli miyim?
Merhaba arkadaşlar, ben 2022 Aralık Sonunda HP Victus marka bilgisayar aldım ancak birkaç sorun var ve hem gelen zamlardan hem de işlemler uzayacağı için asla iade düşünmüyorum. Değişim talep etmeyi planlıyorum ama bildiğiniz üzere baya bir uğraştıracaklar ve 21 iş günü sonunda talebimi kabul etmemeleri ve hatta iade yapmaları ihtimali var. Size sorum şu birazdan sıralayacağım sorunlar sizce bu değişim sürecine girmeye değer mi?
1 - Ekranın altında Victus logolu plastiğin iki kısmında da kabarıklık var, sanırım bu kısım laptoplarda bant türevi kullanılarak kapalı tutuluyor ama benim laptopumda kalkmış ve buraya zamanla toz dolacaktır.
2 - Bilgisayarı ilk başlattığımda sol fandan yüksek şekilde sürtme sesi geldi daha sonra azaldı ama asla geçmedi sürekli hafif bir ses var.
3 - Sağ hoparlörde daha fazla olmak üzere iki hoparlörde de özellikle konuşma seslerinin doruk noktalarında çatlama var, çok rahatsız ediyor.
HP temsilcisiyle görüştüm ve tarafıma işlemleri başlatabilmem için çıktı alacağım bir yazı gönderdiler bu yazıyla birlikte almış olduğum yer yani GPN Teknoloji'ye başvurmam gerekiyor, GPN ise gelen bilgisayarları incelenmek üzere HP'ye gönderiyor sanırım.
Wi-Fi sürücüsü gözükmüyor
Merhaba dostlar, bir hafta kadar önce crackli bir oyun yükledim ilk başta sorun yoktu ancak bir süre sonra oyundan çıktığımda Wi-Fi'nin tamamen kaybolduğunu gördüm ve bilgisayarı tekrar başlattım, düzeldi ancak burada bitmedi. Daha sonra bu sorun tekrar etti ama yeniden başlatmayla düzelmedi bu sefer oyunu kaldırdım tarama yaptım kablolu olarak bağlanıp Wi-Fi sürücüsünü yükledim ama yüklenmedi Wi-Fi kartının bulunmadığı tarzında bir uyarı verdi (bahsettiğim sorunu yaşarken aygıt yöneticisinde de komple gözükmüyordu bu sürücü) bunun üzerine sistem geri yüklemesi yaptım ve Wi-Fi geri geldi ancak daha sonra tekrar gitti ne yapsam gelmedi, bilgisayar bir süre kapalı kaldıktan sonra açtım ve iki dakika sonra Wi-Fi gelmişti. Bu sorun birkaç gündür yaşanmadı ancak nedir bu ne yapmam lazım tekrar olursa?
Sorunu yaşarken ekli görselde ki ilk iki sürücü Bluetooth ve Qualcomm tamamen gözükmüyor.
JBL T600BTNC or AKG Y400
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 599 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook