Akıllı bileklik kordonu ne derece sıkılmalı?
Amazfit Band 7 bilekliğini kullanıyorum.Bileğime sıkı taktığımda bileğimi acıtıyor.Bir delik geri aldığımda ise bu sefer rahat oluyor.Ancak biraz daha esnek olduğu için içime sinmiyor. 🙂 Yani ölçümler yapıyor.Fakat sıkı takınca sanki daha mı iyi olacak diye düşünüyorum.Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.Ölçümleri yapması yeterli mi? Yoksa doğru ölçümler için sıkı mı takmalıyız? Konuya tansiyon açısından yaklaştım.Tansiyona bakarken,sıkı takıyoruz ya acaba aynı sistem mi diye düşünüyorum hep. 😃
Bu konuyu bir türlü çözemedim.Beynim alev aldı. :) Yapmak istediğim şu;
Başka şehirde veya ülkeden bir tanıdığımın modemine nasıl bağlanabilirim? Yani bir websiteye girdiğimde benim ip,mac adresi,isp hiçbir şekilde gözükmeyecek,onun bilgiler gözükecek.Bir nevi onun evinde yaşayıp,internete giriyormuşum gibi.
Karşı pc'ye TeamViewer ile bağlanıp, port aç diyen oldu.Karşı PC'ye open VPN yükleyip,bağlanabilirsin diyen oldu.İkisi de mantıklı geliyor.Ancak sıkıntı şu.
Port açınca buradan nasıl bağlanacağım ? :) Diğer sıkıntı da openvpn,wireguard tarzı programlar ile nasıl yapacağım ? Aslında openvpn veya wireguard ile profil oluşturmayı öğrensem,herhalde işlem tamam olacak.Ama bir türlü çözemedim.Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Dipnot; En baştan söyleyeyim.Başkasının internetini kullanmayacağım.Onun bilgilerini kullanmış olacağım.Yani bana ' Biz internet'e boşuna mı para veriyoruz ? ' tarzı sorular sormayın. :)
Sorunlu uyku ve horlama
|
Full body dambıl programı ?
|
Kelime Öğrenimi Sorunsalı
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.291 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar