Boyner rezaleti - montuma el koydu
Herkese merhabalar. Öncelikle bu başıma gelen olayı başkaları da yaşayıp mağdur olmasın diye ve Boyner'e olan sinirimden dolayı yazıyorum.
Boyner'den bir mont almıştım. 500 liralık bir mont internet indirimi ve hediye çekimle birlikte 240 tl ye bana geldi. Birkaç kullanımdan sonra fermuarı bozuldu. Orjinal olsun diye aldığım boyner şubesine götürdüm . Kullanıcı hatası mı , ürün hatası mı diye eğerlendireceklerini ve bilgi vereceklerini soylediler.
10 gün sonra bilgi geldi. "Ürün hatası kabul ediyoruz. Buna karşılık size 240 tl hediye çeki veriyoruz"
Ben kabul etmediğimi soyledim. Bana montumu verin ben dışarıda 50 liraya yaptıracaktım zaten, orjinal olsun diye size verdim dedim.
Montumun imha edildiğini ve mümkün olmadığını söylediler. Aynı ürünü de veremediklerini kurallarının bu şekilde olduğunu soylediler.
Şimdi aynı mont 650 tl. Aynı ürünü almak içi 410 tl vermem gerektiğini söylüyorlar.
Şuan montum ortada yok. Ben de hediye çekini kabul etmiyorum. 1 aydır bu şekilde gidiyor. Resmen montuma el koydu.
Boyle bir rezalet ilk defa başıma geldi. Bunun olacağını soyleselerdi ben vermezdim zaten , dışarıda kendim yaptırırdım.
Siz siz olun, Boyner den alışveriş yaparken 2 değil 3-4 kere düşünün en az...
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 667 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar