Üniversiteden ortalama sebebiyle atılma ve askerlik
Hemen konuya gireyim, ben şuan okuduğum üniversitede sadece ilk yılımı doğru düzgün bitirdim 4 civarı ortalamayla, 2. ve 3. yılların derslerini aldım(yani okuldaki 2. yılımda 2.sınıfın derslerini aldım, ama geçemediğim için okuldaki 3. yılımda yine 2.sınıfın derslerini alttan almak durumunda kaldım) ama asla katılmadım, ortalamam şuanda 0.82 gözüküyor haliyle. Önümüzdeki yıl da dersleri yine alıp girmemeyi düşünüyorum, okuldan ortalama sebebiyle atılma durumu olur mu?
Ve ayrıca, bu sene tekrar sınava girip başka bir üniversiteye geçmeyi düşünüyorum, ama şöyle bir sıkıntı var; benim askerliğim şuanda kaydımın olduğu üniversite sayesinde 4 yıl tecilli gözüküyor, daha 6 ay önce tecil ettirdim. Şimdi bu sınava tekrar girip yeni üniversiteye kayıt yaptırmak için halihazırda şuan kaydım olan üniversiteden kaydımı sildiğimde tecil direk düşer mi, yoksa belgede yazdığı gibi kaydım silindikten sonra 1 yıl içinde tekrar gidip bu yeni üniversite için tecil ettirebilir miyim askerliğimi?
SİL
SİL
Diş çekimi sonrası yemek problemi
Geçen hafta sağ alt arka dişimi çektirdim, üç gün önce de sol alt arka dişimi çektirdim, dişçi ''bitti işin senin'' dedi gönderdi başka bir şey demeden. Ağrı vesaire yok, her şey normal fakat çorba dışında ne yesem çekim boşluklarına yemek artıkları kaçıyor, fırçalasam gargara yapsam bile çıkmıyorlar. Ufak tanecikli baharatlı çorba içsem bile yine aynı şey oluyor. Ekmek bile yiyemiyorum.
Hayatımın sonuna kadar sabah akşam su gibi mercimek çorbası içmeye mi mahkum ettim kendimi ben ne yaptım? Nasıl kurtulabilirim bu durumdan, bir bilen, fikri olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen, kafayı yemek üzereyim.
Bilgisayar toplama konusunda yardım
|
Arkaplanda çalışan program
|
Askerlik tecili ile ilgili
|
Üniversite kayıt aldırma ve askerlik tecili ile ilgili
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.215 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware