2 gün önce steam kodu ile oyunu almıştım.Daha önceden pubg deneyimim fazla yok zaten mobildekini 1-2 kez oynamıştım mobil pubg botlardolu ve çok daha kolay o ayrı mesele.Oyun neye göre karşıma çıkarıyo bilmiyorum ama 15 lvlllık bana normal modunda 200-300 lvllık.Arkade ölüm maçında da 500 lvllık adamlar çıkarıyor.100 lvl altı oyuncularla oynamak istiyorum bi yolu varmı acaba
İyi günler herkese,yaklaşık 3 hafta önce youtubemarketim.com adlı siteden 1000 global abone satın almıştım.1 gün sonra günlük 10-20 civarı bi abone gelmeye başladı.Gelen abonelerin 3-5 tanesi arada abonelikten çıksada iyi kötü geliyordu.Bu şekilde bir hafta boyunca gönderim oldu ve 100 aboneye ulaştı kanal.Ancak sonrasında gönderim durdu ve aboneler birdaha gelmedi.Gelen abonelerin de 13 tanesi çıktı ve en son 87 ye düştü.Sonrasında sitedeki iletişim bölümünden durumu bildirdim.E-postama mail olarak otomatik mesaj gönderdiler"Siparişinizi hazırlamaya çalışıyoruz daha hızlı teslim edilmesini sağlayacağız" diye bu şekide 3 kez mesaj attım her seferinde de bu maili gönderdiler ve değişen bir şey olmadı.Kısacası bu youtubemarketim denen siteyi nereye şikayet edebilirim.Bana vermiş oldukları sipariş sorgulama numarası mevcut.Onu girince 1000 Global abone aldığım gözüküyor.Bunu kanıt olarak kullanabilirmiyim.Satın alınca mail kutuma fatura tutarı göndermişlerdi ancak şuan bakınca göremiyorum maili geri çekmişler sanırım.150 tl para verdim boşuna.Ayrıyetten satın almadan önce sözleşme maddelerini vs gösterdiler onada güvenip aldım.Amacım kısa sürede para kazanmaya açmak kanalı.Şikayet var adlı sitede de aynı durumdan munzarip olanları gördüm.Başkalarına da abone vermemişler.iyice moralim bozuldu.Nereye şikayette bulunabilirim.
İyi akşamlar herkese.Vodafone net 2 ay boyunca kullandığım 24 ay sözleşmeli 8mbps/adsl evde internet için 1003 tl cayma bedeli çıkardı.Bu fiyat aşırı derecede fazla değilmi yani internette önceden benim gibi 2 ay kullanan kişilerin 800 tl civarında cayma bedeli aldıklarını görmüştüm.BTK ya bununla ilgili şikayet talebinde bulundum.1hafta oldu herhangi bir cevap gelmedi.Başka hakkımı nasıl arayabilirim bu konuyla ilgili bilmiyorum.Tecnopad da benim şikayetime benzer bi konu buldum ancak orda 1 yıldan fazla kullandığı için kanun maddesi gereği hiçbir ücret ödemeksizin mahkeme heyeti kararıyla feshedebildiğini falan söylemişler ben sadece 2 ay kullandım bu yüzden o 52.kanun4.fıkra bana uymuyor sanırım(bu konuda fazla bilgim yok).Benim lehime neler yapabilirim fiyat konusunda en azından yardımlarınızı beklemekteyim.
İyi akşamlar herkese,daha önceden youtubede spor içerikli creative commons (topluluk onaylı) videolar yüklemekteydim bu şekilde düzenli olarak vide yüklediğim de ve paylaşarak organik olarak izlenme aldığımdan ötürü hiçbir sıkıntı yaşamadım ve izlenmeyide iyi kötü alıyorum.Ancak gel gelelim kanalın para kazanmaya açılması için 1000 abone ye ulaşması gerekiyor.Hazır videolar paylaştığım için bununda pek mümkün olamıycağını düşünürsek en mantıklısının para kazanmaya açık bir kanal satın alıp esi videolarını falan silip tamamen değiştirip aynı şekide creative commons türde videolar yüklemeye devam etmeyi düşünüyorum lakin kafama takılan önemli bi soru var.Böyle birşey yaptığım taktirde kanal ihtar yermi veya ilerde başka bi sıkıntı çıkarmı ? bunu yapmamda bi sakınca varmı ?
Herkeze merhabalar acil bu konu hakkında sizlere danışmak istiyorum.Birkaç gün önce internet bağlattık 1-2 gün sorunsuz kullandım sonra vodafon modemde arıza çıktı sürekli yanıp sönmeler oluyodu zaten.Vodafonu arayıp durumu çarşamba günü bildirdim.Modemin arıza yaptığla ilgili detayları falan verdim.Altyapı kontrollerimizde sorununuz giderilememiştir diyip cuma gününe randevu verdikleriyle ilgili sms geldi ancak gelen giden olmadı.Bugün belki gelebilirler yada en geç pazartesi geliceklerini operatör söyledi.Şimdi asıl sorum şu gelirken yanlarında yeni bir modem getirip değiştirirler mi yoksa sadece kontrol edip modeminiz arıza yapmış servise gönderin mi derler ?Eğer öyle olucaksa fazla zaman kaybetmeden direk servise göndericem gelmelerini beklemelimiyim teşekkürler.
Herkeze merhabalar acil bu konu hakkında sizlere danışmak istiyorum.Birkaç gün önce internet bağlattık 1-2 gün sorunsuz kullandım sonra vodafon modemde arıza çıktı sürekli yanıp sönmeler oluyodu zaten.Vodafonu arayıp durumu çarşamba günü bildirdim.Altyapı kontrollerimizde sorununuz giderilememiştir diyip cuma gününe randevu verdikleriyle ilgili sms geldi ancak gelen giden olmadı.Bugün belki gelebilirler yada en geç pazartesi geliceklerini operatör söyledi.Şimdi asıl sorum şu gelirken yanlarında yeni bir modem getirip değiştirirler mi yoksa sadece kontrol edip modeminiz arıza yapmış servise gönderin mi derler ?Eğer öyle olucaksa fazla zaman kaybetmeden direk servise göndericem gelmelerini beklemelimiyim teşekkürler.
Eski paladins takımım oyuna ara verince dağılmış takımsız da oynayınca oyun kanser ediyo insanı.Takım ı olan varsa yazsın veya oynayanlar varsa toplanıp takım oluşturalım Vazgeçemiyorum şu oyundan bırakmıyo beni bi türlü
İyi akşamlar herkese, internet hızı en fazla 8 mbps destekliyor hangi internet sağlayıcısıyla konuşşam daha fazla olamıycağını söylüyorlar İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorum yani kırsal alanda falan değilim şehirdeyim ama nedense 8 den fazla olmuyor.Superbox ve uzaynet ile anca altyapısız oluyor gibi gördüm ancak onların fiyatlarıda çok tuzlu.Altyapıyı yükselttirmenin hakkım olduğunu düşünüyorum nasıl yüksettirebilirim ?
Herkese iyi günler,türktelekom da 4-5mbps hız alıyordum.Ancak bugün annemin telefonundan 3g de bağlıyken hız testi yapınca(o da türktelekom) 16-17 mbps civarında hız geldi şaşırdım sonra kendi telefonumun mobil internetiyle denedim ve hakketten 16-17 mbps civarında hız geliyor.Bu işlerden pek anlamıyorum 4.5 g de de böyle yüksek hız almak istiyorum ne yapabilirim
Vodafon un mobil internet hızı şu anda nasıl ?
Online oyunları oynarken mobil internet kullanıyorum.Eskiden turkcell deyken çok iyi çekiyordu ancak fiyatları epey pahalı olduğundan türktelekoma geçtim.Hem konuşma hem internet olarak 19 tl ye uygun paket buldum lakin bu seferde internet hızı aşırı düşük 4-5 mbps çekiyor evin içinden.İnternet hızı 10 mbps falan çekiyorsa en azından vodafona geçmeyi düşünüyorum kullanan varsa en kötü ne kadar hız aldığını yazarsa çok iyi olur.2 sene önce açılmış bi konu gördüm hızının kötü olduğu yazıyordu şu an nasıldır bilmiyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.205 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar