L-Carnitin ve Cla spariş ettim proteincean dan 3 senedir 2 kere spor yaptım ama genelde 4-5 kilo verip bıraktım ve tekrardan kilo aldım arkadaşımda spora başlamış bana L-Carnitin
önerdi 1 haftada diyet yapmadan protein ağırlıklı beslenerek ve yediklerine dikkat ederek 1 haftada 5 kilo vermiş spordan 30 dk önce kullanmış araştırırken uyguna cla ile satılan
paketini bildim normalden ucuza denk geliyordu bildiğim akdarıyla cla da yemek yemekten önce kullanmam ggerekiyormuş tam kaç dk bilmiyorum okula gittiğimden dolayı ev
uzakta erken kalkıyorum ve kahvaltı yapamıyorum oyüzden günde 2 öğün besleniyorum boyum 1.70 kilom 84 google a göre normal kiloya erişmek için 12 kilo vermem
gerekiyormuş hafif şişmanın tam en üstündeyim normalde kilo vermeyi fazla ujmursamıyordum herkes bana mavi gözlüsün sarı saçlısın biraz boy atsan ve kilo versen mükenmel
olur diyip diyip duruyor ailemde sürekli diyor yeni saat aldım samsung watch 5 nekadar doğru ölçüyor bilmiyorumda yağ oranım %32-34 arası ideal bir erkeğin olması gereken
yağ oranı %11-15 arasıymış bende oyüzden başlamaya karar verdim oyüzden L-Carnitin ve Cla sparişi verdi ama nasıl kullan malıyım tam olarak bilmiyorum
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 92 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sistem Tavsiyeleri