Monster Tulpar V7.20.2.1'i Fişe Takınca Artan Fan Sesi
Merhaba sayın dh üyeleri. Her şeyini çok beğendiğim, yeni aldığım monster gaming laptopta şöyle bir durum var: Laptopu fişe takınca fan sesi artıyor, rahatsız edici düzeyde değil ama fiş takılı olmadığı, pili kullandığım zamanki gibi hiç ses çıkarmasa ne güzel olurdu. Bunun sebebini araştırdım. Fişe takınca bilgisayarın performans moduna geçtiğini ve aynı zamanda NVIDIA rtx 260 ekran kartının kullanıma geçtiğini yazmışlar sebep olarak. Halbuki güç ayarlarından bilgisayarı en iyi pil ömrüne almıştım. NVIDIA Geforce Experience'ta, Intel Graphics Control Panel'de ayarlara baktığımda çok ayrıntılı ayarlar gördüm. İki ekran kartı arasından kullanılmasını istediğini tık diye seçip kullanmak gibi kolay bir ayar göremedim. Eski HP Pavillion bilgisayarımda AMD 7690 mxt ile Intel arasında kolayca geçiş yapabiliyordum halbuki. Sizde de bu durum aynen böyle mi, bundan kurtulmak için yaptığınız bir şey var mı? Belki de şarj tam dolunca bu ses de ortadan kalkacaktır. Belki, şarj dolumu sırasında oluşan ısınmayı azaltmak için fan hızlanıyordur da sonra düzelecektir.
Ps4'ümde kötü grafik, blur ve ışık sorunları
Merhabalar, donanım haberde yeniyim, dh hesabını da aslında bu sorun için açtım: Ps4' ümde aldığım ilk günden beri (2015'te almıştım) oyunlarda çok kötü grafikler elde ediyorum. Tam olarak şöyle oluyor: Far Cry 4'te ağaçlar, çimler çok kötü görünüyor. Kamerayı çok hafif hareket ettirince bariz belli bir ışık kararması, blur karışımı bir şey oluyor. Daha sonra Battlefield Hardline'da siyah duvarlar berbat görünüyor. Pikselli görünüyor, ışıklar berbat, anti aliasing hiç yok sanki bu cihazda. Ama beni en çok rahatsız eden şey, kamerayı hareket ettirdiğinde sağ analog ile ışığın çok hafif kararması gibi bir şey olması.
Bu arada tv'min özellikleri:
FINLUX Full HD 1080p LED tv 50 Hz.
HDR desteği yok.
42 inch
TV'nin oyun modunda oynuyorum. Film izlerken her şey çok güzel, en ufak bir şikayetim yok. Şikayetime benzer bir şikayet için video buldum bir tane, göndereyim. Tam olarak aynı şikayet hem de:
Meslek: Student of Computer Engineering Department
İlgi Alanları: Sinema, Edebiyat, Felsefe, Müzik, Vücut Geliştirme
"Bir gün öyle bir yağmur yağacak ki caddedeki bütün pislikleri temizleyecek." ----- Travis Bickle(Taxi Driver-1976) |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 926 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: PlayStation