7800x3d Tekli scor değeri düşük
7800x3d R23 single core score değerleri varsayılan değerlerin altında ne yaptıysam 1.700.1800 leri göremedim 1.500'lerde gezinmekte curve optimizer -10, -20,-30,-40 denedim kapattım güncel bios ile kullandım asrock b650 livemixer modeli arctic freezer e34 duo soğutucu dual 6000 mhz ram ile kullanmaktayım sebebi ne olabilir sizce
Asus müşterisiyle eğleniyor, Asus'un tepe modeli olan Rog rx 6650xt ekran kartını aldım kutusundan çıkarır çıkarmaz bilgisayara taktığım anda coil Whine sorunu vardı göz ardı ederek bir süre kullandım daha sonra ses inanılmaz arttı, değil yük altında yüksek FPS ile oyun oynamak boşta Chrome sekmesinde gezemez oldum servise coil Whine sorunu yüzünden değişim talebinde bulundum termal macun değişimi yapılıp bu sesin normal olduğunu kart yük altında 35 desibel'i geçmediğini söyledi bir videoyu izleyin normal mi değil mi öğrenelim bizde bir daha hediye verseler almayacağım en tepe ürünlerini kullanıyorum sesten durulmuyor giriş segment olanı alsak mahallemi ayağa kalkacaktı anlamadım bu işi MECBURİ #REKLAM
DDR5' RAM DUAL CHANNEL GÖZÜKMEMESİ
Merhabalar ddr5 e geçtim g skilin 2*16 6000 mhz ramlerini aldım assrock b650 live mixer modeli kitapcığında yazdığı gibi 2 ve 4 slota taktım expo calıstırdım fakat cpu-z de channel kısmında dual yazması lazım 2*32 bit yazıyor bilen biri aydınlatabilir mi ?
asus b450-f gaming anakart yağ sızıntısı
ASUS ROG B B450-F GAMİNG YAĞ SIZINTISI
Asus rogb 450-f gaming anakart bobinlerin orda sızma mevcut bu thermal padin yağı mı yoksa bobinlerden akan sıvı mı tam emin olamadım sorun teşkil eder mi ?
PC MASASI SEÇİMİ
merhabalar elimde ikeadan aldığım 75 cm yüksekliğinde 130 cm eninde 60 cm derinliğinde bir masa var masaüstü bilgisayar kasasını masanın üstünde kullanan biriyim monitörüm xg 258q 24 inç asus rog strix monitör
şimdi masaların enlerine bakıyorum hep kücük monitör yakın geliyor ve masa yüksek geliyor tavsiyeleriniz nedir hangi masayı tercih etmeliyim boyu ne kadar olmalı eni ne kadar olmalı önerilerinizi bekliyorum
CLASH OF CLANS UZUN ZAMANDIR OYNADIĞIM HESABIMI SATIYORUM
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.650 (Bu ay: 275)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler