Asus müşterisiyle eğleniyor, Asus'un tepe modeli olan Rog rx 6650xt ekran kartını aldım kutusundan çıkarır çıkarmaz bilgisayara taktığım anda coil Whine sorunu vardı göz ardı ederek bir süre kullandım daha sonra ses inanılmaz arttı, değil yük altında yüksek FPS ile oyun oynamak boşta Chrome sekmesinde gezemez oldum servise coil Whine sorunu yüzünden değişim talebinde bulundum termal macun değişimi yapılıp bu sesin normal olduğunu kart yük altında 35 desibel'i geçmediğini söyledi bir videoyu izleyin normal mi değil mi öğrenelim bizde bir daha hediye verseler almayacağım en tepe ürünlerini kullanıyorum sesten durulmuyor giriş segment olanı alsak mahallemi ayağa kalkacaktı anlamadım bu işi MECBURİ #REKLAM |
Asus rog 6650xt coil whine sesine servisten gelen yanıt gayet normal
-
-
https://forum.donanimarsivi.com/konu/coil-whine-bobin-viziltisi-sorunu-olan-donanimi-iade-etmek.864697/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O serilerde kronik rog-dual 6750xt (+rtx3070 galiba) vsde de var .Degisse bile yeni gelen urunde de olmama garantisi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kaliteli bir güç kaynağı ile test edebilir misiniz? Kaliteden kastım yüksek watt değeri değil, komponent kalitesi. Kaliteli psu cw ı kesebiliyormuş.
-
öyle bi şey yok.
psu değişince cw kesildi diyenin zaten en başta ekran kartı değil psu'su vızıldıyormuştur ki psu'lar da ekran kartı kadar sık vızıldar aslında; ama çoğunluk hep ekran kartı sanır.
konu sahibine dönersek;
bu vızıltı kart yükte değilken ise normal değil, kabul edilebilir hiç değil. servise/satıcıya durumu düzgün bir dille bi daha iletin, olumsuz bir dönüş olursa yasal yollara başvurun.
asus ile de ilgili olarak, bu markanın servis rezaletlerinden sıkça hep bahsedilir, neden insanlar hala asus'a dadanır onu da anlamadım. ben klavyelerini aldım 2 defa farklı zamanlarda, klavyenin ledleri bildiğin düdük gibi ötüyordu. kaliteli bileşenler kullanmıyorlar. makyajı, rgb'yi basıp kalite diye kakalıyorlar.
-
3 farklı psu denedim denediğim psular fsp hydro 700 +80 bronz, rog aura pcı 5.0 750w, rog 550 eski sürüm servis pointe ve asus müşteri hizmetlerine düzgün bir dille izah etmeme rağmen servis point yük altında o sesin gelmesi normal diyor fakat yükse ses gelmiyor boşta dururken geliyor gece dowload için açık bırakamıyorum pc'yi tecrübe oldu 5000 serisi çıktığında kesinlikle asus'u tercih etmeyeceğim yaşadığım mağduriyeti paylaşmamın sebebi insanların bilinçlenmesidir vakit bulursam tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım ama birşey çıkacağını sanmıyorum
-
Asus servis anlayışı rezalettir Türkiye'de maalesef.
10 bin liralık anakart için 2 yıl önceki değerini 2 bin lira falan hediye çeki olarak verdiler. Onun için de pislik herifler 6 ay uğraştırdı, 3 kere servise gitti, sorun yok diye geri gönderdiler. Sinir ettiler, zehir zıkkım olsun dedim kabul ettim. Normalde aynısı yoksa üst seviye vermeleri gerekiyor ama o kadar pislik adamlar ki daha çok sinir olmamak uğraşmamak için boşverdim. Onlar da insanları sinir edip vazgeçirmeyi iş olarak öğrenmiş herhalde.
Bir daha Asus marka almamaya çalışıyorum ama ekran kartı aldım indirim görünce. Arıza verir de yine pişlik yaparlarsa mahkemeye kadar giderim bu sefer.
Marka güzel ürünler üretiyor ama TR servis hiç ediyor markayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video çekip servise tekrar gönderin, thh ye de gönderin videoyu. Yanlarına bırakmayın. Alışmışlar milleti dolandırmaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Aralık 2024; 23:31:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerekirse kartın parasının 2 katını kaybetmeye razıyım onların yanlarına kalmayacak merak etmeyin aşama aşama paylaşacağım alıştırmayalım yılmaya thh'ye başvurucam
-
ürünü almış oldugum firma ince hesap şikayetçi oldugum firma kısmına asusu mu servis pointimi yoksa ince hesabımı yazmalıyım
-
üründe sorun yok diyen kimse onu yaz.
ama öncesinde incehesap'a da bir ilet konuyu iletmediysen; belki "müşteri memnuniyeti" çerçevesinde bi girişim gösterirler. yok onlar da yardımcı olmazsa thh'ye...
-
CW Sorunu hangi marka , kart ve chipsetlerde daha çok görülüyor ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X