4k İÇİ VE ENVANTERİ DOLU STEAM HESABI
RANKI ŞU AN KAPALI İÇİ ARCANA İMMORTAL VS DOLU ESKİ KAPANAMDAN ÖNCE 4K İDİ 10K BEHAVİOR 60-70 TANE CACHE VAR PERSONA+ARCANA OLARAK DA ORTALAM 20 SET VAR BOOST HESAP DEĞİL 10 YILLIK KİŞİSEL HESAP OYUNUN DIŞINDA STEAM KÜTÜPHANESİNDE CYBERPUNK FORZA HORİZON HOGWARTS LEGACY VS VAR
Fiyat 15.000
bazı itemlerin fotoğrafı ektedir.
İLETİŞİM : 0532 614 80 03
İçi item dolu kişisel hesap boost yapılmamış behavior 9-10k Fiyat=2000
Wp:0534 932 61 54
Ekranda görüntü çizgili şekilde git gel yapıyor
Arkadaşlar selam sırf bunun için foruma üye oldum bilgisayarımda görüntü git gel yapıyor çizgi oluyor ama sürekli değil bazen 10 dakika çalıştıktan sonra bazen 1 saat sonra farklı power ile denedim anakartım arızalı idi değiştirdim hd 7950 ekran kartım vardı farklı ekran kartı da taktım hd 7850 20-30 dk sonra onda da aynı oldu görüntü gittiğinde ya da git gel olduğunda kasayı hafif sarstığımda görüntü geliyor bir zaman sonra tekrar gidiyor ekran kartı vidaları sıkı aynı şekilde kablo da öyle onboard kullandığım da bir sıkıntı olmuyor ayrıca kasada elektrik var kasanın üstünde ki vida gibi kasayı bağlayan şeylere kontrol kalemi değdirdiğim de elektrik olduğunu görüyorum bundan mıdır yoksa ekran kartı mı yardımcı olur musunuz
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 336 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware