Şimdi Ara

Ekranda görüntü çizgili şekilde git gel yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam sırf bunun için foruma üye oldum bilgisayarımda görüntü git gel yapıyor çizgi oluyor ama sürekli değil bazen 10 dakika çalıştıktan sonra bazen 1 saat sonra farklı power ile denedim anakartım arızalı idi değiştirdim hd 7950 ekran kartım vardı farklı ekran kartı da taktım hd 7850 20-30 dk sonra onda da aynı oldu görüntü gittiğinde ya da git gel olduğunda kasayı hafif sarstığımda görüntü geliyor bir zaman sonra tekrar gidiyor ekran kartı vidaları sıkı aynı şekilde kablo da öyle onboard kullandığım da bir sıkıntı olmuyor ayrıca kasada elektrik var kasanın üstünde ki vida gibi kasayı bağlayan şeylere kontrol kalemi değdirdiğim de elektrik olduğunu görüyorum bundan mıdır yoksa ekran kartı mı yardımcı olur musunuz

• Bana da oluyordu. Güç ve HDMI kablosunu değiştirince düzeldi.
  • Dostum kasanın güç kablosu mu hdmı bağlantı kablosunu değiştirdim başka kablo ile kullandım yine aynı evin elektriğiyle alakalı olabilir mi onboard da bir sıkıntı olmuyor ama kasadan bir kablo çekip peteğin su borusuna bağladım kasada şu anda elektrikte yok ama yine yapıyor
  • Edit ekran akrtını başka sistemde denedim kafayı yiyeceğim arkadaşlar nedendir bu psu olabilir mi yok mu bilen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.