Şimdi Ara

İmleci 'Başlat'a getirdiğimde kum saati çıkıyor, işlem yapamıyorum, neden olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımda xp sp3 yuklu..
    simdiye kadar bir sorun olmamasına karşın son bir haftadır açılışta neredeyse 3-4 dk daha fazla bekleme oluyor.
    masaüstündeki simgelere tıklayabiliyorum fakat mouse imlecini başlat çubuğuna getirince kum saati cıkıyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. bununla birlikte herzaman başlangıçta açılması gereken programlar kum saati sorunu 3-4 dk sonra düzelmesine rağmen artık açılışta çıkmıyorlar. msconfig te başlangıçta gorunuyorlar fakat açılmıyorlar.
    virus yada herhangi baska bir zararlıya karşı eset nod ,anti malware ve spybot kullanıyorum..
    msconfigten tum programları kapatsamda sorun devam ediyor. bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim..ayrıca eger gerekliyse hijack raporumu da ekleyebilirim..
    saygılar

• bilgisayar açıldığında görev yöneticisinden işlemlere bak
    cpu yu fazla yiyen uygulamalar kasma sorunu yapabilir. explorer.exe de problem çıkmıştır %100 pc kullanıyordur belki.

bir de chkdsk yapmayı dene, belki sistemdeki bi aksaklıktan kasma yaşanıyordur.
  • bu yazıyı yazarken arka planda oyun calısıyor ve cpu %12 civarında.. ve fazladan çalışıp yük olan program yada işlem yok..
    yinede yardımınız için teşekkür ederim.
  • combofix ile taratmayı deneyin. Trojan işine benziyor.
  • combofix'i denedim.. malesef durum aynı.
  • Ardadaslar lütfen bana yardım edin Peder beni kesicek böyle oldu baslata getirince Kum saati çıkıyor tek tek anlatirmisiniz bunlardan bişi anlamadım yardım edin yalvaririm çok zor durumdayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.