Şimdi Ara

Fare İmleci Aniden En Alta veya En Üste Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışından Havit marka RGB mekanik klavye, kulaklık ve bir fare hediye geldi. Fareyi ilk gün sorunsuz kullandım ancak sonraki günler farenin birden kaçtığını fark ettim. İşlem şöyle gerçekleşiyor; fareyi kaldırıp düzeltirsiniz ya, o esnada optik göz birden kaybolup imleci birden en alta veya en üste kaydırıyor. Bunu ilk CSGO oynarken fark ettim. Birden oyunda hedefi fare ile kullanırken birden yere veya yukarı bırakıyorum ve tabii ki vuruluyorum.

* Havit MS842 fare modeli, Q İngilizce klavye HB-KV432L beraber kullanıyorum

* Sürücüsünü de bu problem çıkınca kurdum ve güncel

* Eski Logitech fareyi yine takıyorum bir sorun yok

* Bilgisayarda güncelleme veya bir sorun yok

* Fareyi masadan kaldırınca hassasiyet devam ediyor gibi

* dpi ve hassasiyetleri değiştiriyorum sonuç alamadım

* pad alıp koydum, zemin değiştirdim fark etmedi

* arızalı olsa ilk gün oynamazdım diye düşünüyorum

* sistem Windows 10 pro

Benzer sorun yaşayan veya çözümü bulan var mı, yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler...

• Sorunu çözecek yok mudur? Kablo ucunda USB-A ucuna gelmeden kablonun filtresi var. Bu kısımdan karışıyor veya problem olur mu? Arkadaki USB girişlerinde oluyor ama sanki öndeki USB girişlerinde ya olmuyor ya da çok nadir atma oluyor gibi. Bu da mouse’da problem yok demek değil mi?

• Merhaba, bugün mouse'u başka bilgisayarda denedim, sorunsuz çalışıyor. Kasa üzerindeki ön ve arka tüm USB portlara taktım sorun var. Sadece kasaya taktığım kart okuyucu 3 port'tan herhangi birine takıp çalıştırınca sorunsuz çalışıyor. Diğer portlarda nasıl sorunsuz çalışabilir? Sorun neden kaynaklıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.