Şimdi Ara

Aynı anda 2 Fare ve 2 imlec nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sorum aynı anda bir pc ye 2 fare takıcam ve takıyorum da ama 2. imlec olayını bilmiyorum. Simdi 2 monitörüm var ve 1inde film acıcam tabi onun kontrolü ayrı olsun istiyorum [tek film deil arkadasım geldiginde falan calısma yaparken 3dsmaxte falan onda da ise yarıycak] 2. mouse ayrı yönetsin 1. mouse ise ana monitörümde görev alsın :) lütfen mümkün diyip acıklayın :D ya da parca falan gerekiyorsa söyleyin arastırayım

• Malesef iki imleç olabileceğini sanmıyorum.Zira bilgisayara iki-üç mouse bağlayabilirsin aynı anda kullanabilirsin de ama hepsi tek imleçi yönetir.
  • ahhhhh ahhhhhhhh keske birileri bir program yapsa bunun icin :D Saol yorumun icin umarım daha fazla ilgi gösteren olur
  • Up
  • Bi bilgisayar daha alıp birbirine bağlayıp netupschool ile bu dediğini yaparsın.

Onun dışında bi monitör iki imleç hayat. Bill Gates'e mail at bakıyım ne diyecek.
  • 2 mouse ayrı hareket estede nasıl sen fılm ızlerken o calısacak o 3marks ı acınca senın ekrandada aynısı acılcak aynı pc ye baglı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bi bilgisayar daha alıp birbirine bağlayıp netupschool ile bu dediğini yaparsın.

Onun dışında bi monitör iki imleç hayal. Bill Gates'e mail at bakıyım ne diyecek.

• bill gates amcamdan cevap geldimi ??
  • Malesef sen üret Batu sonra bana sat diyor
    Ya istegim 2 kisinin aynı anda tek pc üzerinden 2 ekran vasıtasıyla islev görmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

Malesef sen üret Batu sonra bana sat diyor
    Ya istegim 2 kisinin aynı anda tek pc üzerinden 2 ekran vasıtasıyla islev görmesi

İyi birşey aslında hele ki güçlü bir işlemciye sahip bilgisayarın varsa 3 ekran 3 kişi farklı şeyler yapsa fena olmazdı..Ama gel gör ki olmuyor.
  • Böyle birşey mümkün olsaydı Crysis i 2 mousle oynamak nasıl olurdu acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Böyle birşey mümkün olsaydı Crysis i 2 mousle oynamak nasıl olurdu acaba...

Oldu olacak bir de klavye eklerdik.2 mouse 2 klavye Coop oyun oynardık 2 kişi.Yalnız işler karışır biraz İki monitör şart bi kere.ama yine olmaz iyisimi biz tek mouse tek klavye devam edelim.
  • 2 monitörüm var zaten ve sistemimin güçlü olduguna inanıyorum ve biliyorum eh devamını sizden bekliyordum ama malesef galiba. Bir aparat sayesinde yapılıyor ama işte o aparatın ismi nedir nerde bulunur bilmiyorum
  • konuyu hortlatıyorum ama belki birine faydası olur diye yazıyorum,
    pluralinput.com ve eithermouse.com internet sitelerinde bu işi yapan programlar mevcut fakat tam randıman alınamıyor, yine de denemek isteyenler kullanabilir,
    eğer ikinci imleci nadir kullanıyorsanız sorun olmuyor fakat iki imleci de aktif sürekli kullanacaksanız büyük sorun,
    bence virtualbox ile yeni sistem kurup kullanmak daha mantıklı..
  • pluralinput uygulamasını indirdim fareyi seçtim şuanda fareyi hiçbir türlü kullanamıyorum bunun için pc sıfırladım ama düzelmedi mouseların hepsini pluralinput olarak görüyor düzeltemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.