Merhaba arkadaşlar
Daha önceden bir siteye üye oldum sadece bir gunluktum beni site ihtyacim olduğumu bildirmeme rağmen işsiz kaldigimi dememe rağmen beni siteden çıkarttılar benim tek isteğim biraz yardım ve destek görmekti bunda yanlış olan neydi anlamadım .
Kendime bir youtube kanalı açtım abone olursanız sevinirim dedim . Kadın desteği göreceğimi düşündüm ama linç edildim ;(
Sizde aynısını mi yaparsiniz bilmem ama burdada şansımı denemek istiyorum bir uyarı almadan beni çıkartmaları çok zoruma gitti.
YouTube kanalım bu link e tıklayıp abone olursanız çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum .Allah kimseyi mahcup etmesin. 1 dakikanızı bile almiyacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
Daha önceden bir siteye üye oldum sadece bir gunluktum beni site ihtyacim olduğumu bildirmeme rağmen işsiz kaldigimi dememe rağmen beni siteden çıkarttılar benim tek isteğim biraz yardım ve destek görmekti bunda yanlış olan neydi anlamadım .
Kendime bir youtube kanalı açtım abone olursanız sevinirim dedim . Kadın desteği göreceğimi düşündüm ama linç edildim ;(
Sizde aynısını mi yaparsiniz bilmem ama burdada şansımı denemek istiyorum bir uyarı almadan beni çıkartmaları çok zoruma gitti.
YouTube kanalım bu link e tıklayıp abone olursanız çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum .Allah kimseyi mahcup etmesin. 1 dakikanızı bile almiyacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
Karantina günlerinden sonra eşimle işsiz kaldık eşim şimdi yeni yeni gündelik işlerde çalışır.elimden bişey gelmiyor artık sizden ricam bir YouTube kanalı açtım ona abone olursanız çok sevinirim linke tıklayıp abone ol yapmanız yeterli olacak 1 dakikanızı bile almiyacak elim kolum bağlı yapacak biseyim kalmadı artık .link paylaştım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 609 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet