Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karantina günlerinden sonra eşimle işsiz kaldık eşim şimdi yeni yeni gündelik işlerde çalışır.elimden bişey gelmiyor artık sizden ricam bir YouTube kanalı açtım ona abone olursanız çok sevinirim linke tıklayıp abone ol yapmanız yeterli olacak 1 dakikanızı bile almiyacak elim kolum bağlı yapacak biseyim kalmadı artık .link paylaştım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omurahsen -- 22 Haziran 2020; 17:36:5 >

• Destekliyorum destek bekliyorum, Like atıp yorum bırakın hemen geleyim
  • Link atin
  • Omurahsen O kullanıcısına yanıt
  • Ablacım inşallah kanalın büyür. Ancak sana tavsiyem böyle videolardan ziyade daha konuşmalı videolar çekmen ve eğlenceli içerik bulmandır. Bir videoyu atarken düşün acaba ben 30 yaşında öylesine youtubeda dolaşan biri olsam bu videoya tıklar mıydım? diye. Bu şekilde olursa videolar dikkat çekmeyecektir e haliyle de izlenmeyecektir. Video kapak fotoğrafını ve başlığı dikkat çekici yaparak daha çok izlenmeye o izlenmelerden de abonelere sahip olabilirsin. Allah çocuğuna uzun ömürler versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.