Arkadaşlar şu an R5 2600X kullanıyorum ama ileride R9 3900X alacağımı varsayarak bana en fazla 1200 TL fiyatına sıvı soğutma önerirmisiniz?
Arkadaşlar ilk önce bu konuyu buraya açtığım için özür dilerim.Bu forumun basketbol tarafı ölü gibi.Konuya geçelim.
Benim en fazla 700 TL bütçem var.Bana Sokaktada kullanabileceğim bir basketbol ayakkabısı önerirmisiniz?
Arkadaşlar en fazla 700 TL bütçem var.Bana sokaktada oynamak için önerirmisiniz?
Basketbol Ayakkabısı Önerisi
Arkadaşlar öncelikle özür diliyorum bu konuyu bu kategoriye açtığım için ama basketbol tarafı ölü bu forumun.En fazla 600 Tl bütçe ile basketbol ayakkabısı önerirmisiniz?44 numara ayağım var.Sokaktada oynayacağım.
Arkadaşlar 15 yaşında intihar etmek istemek normalmi sizce?bir kere denedim ama kurtardılar ama daha hala intihar etmek istiyorum.Sırf intihar etmek istemeyim diye bana herşeyin en iyisisini alıyorşar ama yetmiyor işte.
AMD VEGA 64 Alınır'mı?
3500 TL'ye ekran kartı önerirmisiniz?
Arkadaşlar elimde R5 2600x var ama ileride R9 3900x alacağımı varsayarak bana en fazla 3500 tl ye ekran kartı önerirmisiniz?
Arkadaşlar r5 2600x işlemcim var ama ileride r9 3900x alacağım.En fazla 3400 TL ye iyi bir ekran kartı önerirmisiniz?
FurMark ile 97 derece normal mi?
Arkadaşlar Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce için bu sıcaklıklar normalmi?
Arkadaşlar benim elimde GTX 1050 Tİ var.Bu ekran kartı beni tatmin etmiyor zaten ileride başka bitane alacağım.Benim sorum Bios üzerinden ekran kartına nasıl voltaj veririm?
Anakartım:Asus Rog Strix X570-E
İlgi Alanları: Bilgisayar, otomobil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 4.875 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware