T.C TARİHİNİN EN KOLAY SINAVI EKTEDİR
108 TYT VE 77 AYT İLE 25K YAPABİLİRSEM BAŞARILI SAYICAM.BU SINAVLAR BU KADAR KOLAY OLMAMALI ÖZELLİKLE MATTAN 35 ALTI BEKLEYEN BİR DAHA BU SINAVLARDA VAKİT HARCAMASIN SANAYİNİN YOLUNU TUTSUN YAZIK GÜNAH O KADAR ÇALIŞMAMA YAANİ
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNİ TERCİH ETMEYİN
https://www.instagram.com/tv/CJtbBwDDg0G/?utm_source=ig_web_copy_link
Şu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu kadar TOXİC bir kitleyle Okuyacağınıza İTÜ,KOÇ Gibi okulları tercih etmenizi öneririm
Biliyorsunuz Boğaziçine Cumhurbaşkanı tarafından rektör atandı.Tabikide yanlış bir durumdu şu videoya kadar öğrencileri destekliyordum.fakat bugün atanan rektör Melih Bulu öğrencilerle Konuşma yaparken BOUN Öğrencilerinin seviyesiz hareketleriyle karşılaştı.
türkiyede her şeyin olduğu gibi boğaziçi üni'nin de içi boşalmış, yazık. ülkenin en dinç en akıllı bireyleri olarak akıl oyunları ve akıllı soru-cevaplarla dolu bir tartışma bekliyodum..
sadece terbiyesizlik ve çığlık var. yazıklar olsun..
sorduğu sorunun cevabını bekleyemeyen bu grup gişede sıra beklemeyenlere çomar demiyorsa ne oliym.
adam çığlık çığlığa bağıran onlarca kişiye laf yetiştirmeye çalışırken boğazı kurudu diye bişeyler içiyor, çay içmeye mi geldin buraya diye bağırıyorlar.
Merhaba Abilerim bir vakıf üniversitesinde tam burslu Matematik Ve Bilgisayar Bilimleri(Mathematics and Computer Science) Öğrenim görmekteyim.Bilgisayar mühendisliği ve matematik mühendisliğinin alt disiplini bir bölüm olarak görmekteyim.Türkiyede 3 üniversite eğitim vermekte. sizlerinde bu bölüm hakkında görüşlerini almak istedim.
UDEMY PYTHON KİMDEN DİNLENİR
UDEMY DE PYTHON İÇİN HANGİ HOCADAN DERS ALAYIM (SIFIRIM)
UDEMY PYTHON KİMDEN DİNLENİR
|
MEKİR MAVŞAR YORUMLARI KAPATMIŞ
|
hem matematik hemde yazılım görülen ve bunları birbiriyle ilişkilendiren bir bölüm.Türkiyede 3 üniversitede bulunuyor.mezun olduğunuzda yazılıma matematiksel açıdan çok daha hakim oluyorsunuz.
evet arkadaşlar İstanbul Kültür Üniversitesi Matematik-Bilgisayar Bölümünü Tam Burslu kazandım.Sizlerinde Bu Bölüm Hakkında Görüşlerinizi almak istedim sizce önü açık mıdır ?
DERS PROGRAMI VE SEÇMELİ DERSLER SAĞ ÜSTTE :)
İngilizce öğrenme hakkında
|
SIRALAMA VE TERCİH
|
Ayt Fizik elektrik manyetizma
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.367 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet