UDEMY PYTHON KİMDEN DİNLENİR
-
-
https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-python/learn/lecture/7590962#questions şu linkteki hocadan ders alabilirsin tavsiye ederim
-
bu arada söylemeyi unuttum eğer proglamlama mantığı bilmiyorsan ilk önce stratchten proglamlama mantığını öğrenip onda sonra kursu al bence
-
bu sorunun cevabı volkan taşçı kesinlikle ve kesinlikle eminim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
surada bu konuyu acarak zaman kaybettigine degmez/ al bir tane. dinle sevmezsen zaten 60 gun iade hakki var. niye boyle seylerle zaman kaybediyorsunuz anlamiorum. egitim cok kisieeldir. ben severim sen sevmesin.
-
hocam aldım bile ilk 5 bölüm bitti :d baya memnun kaldım.mustafa murat coşkun hoca bu işi biliyor yav.yinede teşekkür ederim.
-
haklısınız hocam mustafa murat coşkunun setini aldım baya memnunum şuan değerli yorumlarınız için teşekkürler..
-
Almışsınız bile hayırlı olsun hocam,
Eğer İngilizce düşünürsen Jose Portilla - 2020 Complete Python Bootcamp: From Zero to Hero
Tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 20 Eylül 2020; 17:26:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X