Trapez Dengesizliği
|
Bios update yapınca kullanılabilir ram miktarım düştü!
Arkadaşlar herkese Selamın Aleyküm şöyle bir sorunum var, ben 8gb ramli amd ryzen 3 2200g gtx 1050ti 4gb gddr5 bilgisayarımı 2 sene önce aldım ilk defa bugün bios update yaptım anakartıma anakartım ise asus b320 m-k sebebi ise hem güncel olmasıydı hemde benim 8gb ram yerinde 64bit 64x tabanlı işlemci olmasına rağmen 7.86gb kullanılabilir olmasıydı, updateyi yaptım. Yaptıktan sonra özelliklere girince şok oldum çünkü artık kullanılabilir ram miktarı 5,94gb olmuştu yeni ram alacaktım sorunu düzeltmeden almayayım dedim. Ram slotu değiştirdim pc açılmadı bios pilini tak çıkar yaptım kabloları tak çıkart yaptım 1 saat uğraşla geri açtım biostan değişiklikler yaptım olmadı onları sıfırladım ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim 8GB RAM (Kullanılabilir miktar: 5.94GB) yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Kilom normal ama yağlıyım.
Selam arkadaşlar bir sorum olacak ben 15 yaşındayım 1.81 boyum var ve 74 kiloyum, kilom normal ancak ayva göbek denilen göbeğim var bu beni çok rahatsız ediyor ve göbeğim dışında yağlarım daha az, yok demiyorum var evet gine var görülebiliyor ama göbeğime göre daha az. Mesela kolumda az da olsa kas var görülebilir yani sıkıldığında, biceps triceps bilek kası vs. görülebiliyor bundan şikayetçi değilim, biraz da olsa çünkü kaslarımı geliştirmek istiyorum. Bacaklarıma gelecek olursak benim bacak boyum uzun buda bacağımın yağlı olmasını engelliyor bacaklarımdan memlunum, ha bu sizde gövdesi kısa şüphesi uyandırmasın gövdem de normal boyunda. Konu şudur ki benim genlerime gelecek olursak çok kilolu değiliz babam gençken kaslıymış askerlikte kilo almış bir dönem fazla oturduğu için. Annem ince ablamda biraz yağlı, ve 2 dedem zayıf anneannem ve babaannem biraz kilolu yaşlılıktan dolayı, kuzenlerimde gayet normal. Ben çoğu göbekli yağlı insanın aksine küçükken zayıftım hatta olmam gerekten fazla zayıftım sonradan yağlandım fitness'a başladım şubat ayında düzeni bir türlü oturtamadım ancak bugün tekrar devam ediyorum haftada 4 veya 5 gün gitmeyi düşünüyorum, sizce ne yapmam gerek? Sorunum ne nasıl düzeltebilrim bu fazla yağ oranını? Cevaplarsanız sevinirim. (internette çok böyle sorun bulamadım)
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.896 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi