Selam arkadaşlar bir sorum olacak ben 15 yaşındayım 1.81 boyum var ve 74 kiloyum, kilom normal ancak ayva göbek denilen göbeğim var bu beni çok rahatsız ediyor ve göbeğim dışında yağlarım daha az, yok demiyorum var evet gine var görülebiliyor ama göbeğime göre daha az. Mesela kolumda az da olsa kas var görülebilir yani sıkıldığında, biceps triceps bilek kası vs. görülebiliyor bundan şikayetçi değilim, biraz da olsa çünkü kaslarımı geliştirmek istiyorum. Bacaklarıma gelecek olursak benim bacak boyum uzun buda bacağımın yağlı olmasını engelliyor bacaklarımdan memlunum, ha bu sizde gövdesi kısa şüphesi uyandırmasın gövdem de normal boyunda. Konu şudur ki benim genlerime gelecek olursak çok kilolu değiliz babam gençken kaslıymış askerlikte kilo almış bir dönem fazla oturduğu için. Annem ince ablamda biraz yağlı, ve 2 dedem zayıf anneannem ve babaannem biraz kilolu yaşlılıktan dolayı, kuzenlerimde gayet normal. Ben çoğu göbekli yağlı insanın aksine küçükken zayıftım hatta olmam gerekten fazla zayıftım sonradan yağlandım fitness'a başladım şubat ayında düzeni bir türlü oturtamadım ancak bugün tekrar devam ediyorum haftada 4 veya 5 gün gitmeyi düşünüyorum, sizce ne yapmam gerek? Sorunum ne nasıl düzeltebilrim bu fazla yağ oranını? Cevaplarsanız sevinirim. (internette çok böyle sorun bulamadım) |
Bildirim