14 Yaşındayım (lise1) Kısmetse 8 Şubatta 15 Olucak Boyum 1.86 ve 78 Kiloyum Ama Kendimi Kısa Hissediyorum Sanki Diğer İnsanlarla Aynı Boydayım Neden Olabilir ?
Sanırım birden boyun uzadı ve eskiden kalan bi piskoloji var içinde. Birazda çelimsiz olabilirsin diyeceğim ama 78 kg. az deil yani.
yürürken kafanı dik tutmuyosan buda neden olabilir.
1.86 normalin üzerinde bir boy, sende başka sorunlar var onlarla ilgilen, eğer bu boyla kısa hissediyorsan mutlaka psikolojik destek alman lazım.
benim boyum 1.75 ve uzama yaşını çoktan geçtim, ben kısayım ve kafama takmıyorum, biraz daha düşünüp taşınıp kendine gelmelisin.
bende 1.90 ım. pek bi fark yok aramizda. cok kalabalik bi carsiya gir. carsının sonuna kadar olan kafalarin hepsinin üstünü siyah bi halı gibi göreceksin. daha öncede görmüssündür ama bu sefer dikkatli bak kısa olmadıgını anlayacaksin.
suan yanımda olsan iki tane gecirmistim sana:D ulan yas 18 boy 1.70 ben napim ozaman.adam daha 14 yasında 1.86 boyu kısaymıs hey allahım yaw
tobe tobeeee adama bak ya sen delisin deli 1,86 ve kısalık resmen saçmalamışsın !
1,86 boyda insanın kendini kısa hissetmesenin 3 sebebi olabilir. 1-Psikolojik birden uzadıysan ve daha önceden pek uzun değilsen bunu takıntı haline getirmen. 2-Dik duramamandan oluşan kısalık bida en fazla 4-5 cm fark eder o kadar ne kadar eğik dursanda 1,80'den uzun olursun yani 3-İyi bir sopa istemen olabilir yada boyunun 1,86 olduğunu yazarak forumda dikkat çekmek olabilir. vallahi benim yorumlarım bunlar ölç biç hangisi sana uyarsa söylede ona göre cevap verelim.
Sende büyük ihtimal hormon bozukluğu var bırak lagalugayıda bunun üzerine düş.
quote:
Orjinalden alıntı: Lawagolem
Sende büyük ihtimal hormon bozukluğu var bırak lagalugayıda bunun üzerine düş.
DEmi 14 yaşında o kadar boy biraz ilginç. Düşünsene 8. sınıfta 186 olduğunu ulan kendimi veletlerin arasında yaşıyomuş gibi hissederdim herhalde. Sesimin kalınlaştığında da aynı duygu olmuştu.
arkadaşım kusura bakma ama çok uzun boyun var ayrıca psikolojini de bozmuşsun. büyük olma komplexi olabilir. alakasız olacak ama metint lik bir soru sorsam.. anladın sen onu
Yaşım 15 boy 1.93 bendede uzun olma piskolejisi var
ayı gibisin daha ne istiyon. halla halla deli mine
Yaş 17 Boy 162 ben nasıl hissedeyim kendimi, sen kısaysan?
quote:
Orjinalden alıntı: Adam
1.86 normalin üzerinde bir boy, sende başka sorunlar var onlarla ilgilen, eğer bu boyla kısa hissediyorsan mutlaka psikolojik destek alman lazım.
benim boyum 1.75 ve uzama yaşını çoktan geçtim, ben kısayım ve kafama takmıyorum, biraz daha düşünüp taşınıp kendine gelmelisin.
1.75 ne zamandan beri kısa boy olarak kabul ediliyor ?
sende aşşağılık kompleksi var
quote:
Orjinalden alıntı: shoto
quote:
Orjinalden alıntı: Adam
1.75 ne zamandan beri kısa boy olarak kabul ediliyor ?
harbi kısa yaw yer elması
ben 1.86 olsam korkarım ama korkmamın sebebi kız zor bulacak olmam
şimdiki boyum 1.78 falan o bile uzun kızlar çok ufak.
çüş Allahtan belanımı istiyon be daha yaş 15 1,80 dio ya.