Arkadaşlar Eylül ayının beri göğüs ağrısı yaşıyorum dahiliye ve kardiyoloji doktorlarına gittim akciğer tomografisi, röntgen, EKG , eko çektim. Doktora efor çek dediğimde gerek olmadığını söyledi fakat sol göğüs alt tarafım çok ağrıyor özellikle geceleri sıkıntı oluyor. Ne yapabilirim yardım edin çok çaresizim |
Uzun Süredir Göğsüm Ağrıyor Ne yapacam Bilmiyorum
-
-
EKG ve eko çektim ama halâ kalpten şüpheleniyorum nedense içim rahat etmiyor. Kas ağrısıdır dedi ama kaç aydır sürüyor bu kadar uzun sürmesi normal mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsidious -- 30 Kasım 2020; 8:42:37 > -
Obsidious: neyim var doktor bey
Doktor: ben bulamıyorum birde konu dışına konu açmayı dener misin -
quote:
Orijinalden alıntı: UlusBaker
Doktor: ben bulamıyorum birde konu dışına konu açmayı dener misinBelki yaşayan biri vardır diye soruyorum çünkü uzun zamandır yaşıyorum
-
Yaş ne sigara var mı ailede kalıtsal hastalık var mı kalple ilgili -
Yaş ve kilo? Hareketsiz bir yaşam tarzı mı sürüyorsunuz? Ağrıyan bölgeye dokunup masaj yaptığınızda ağrı artıyor mu? Çok fazla tavuk ürünü tüketiyor musunuz? -
20 yaşındayım bildiğim kadarıyla kalıtsal hastalık yok galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mantarın Başı
Yaş ve kilo? Hareketsiz bir yaşam tarzı mı sürüyorsunuz? Ağrıyan bölgeye dokunup masaj yaptığınızda ağrı artıyor mu? Çok fazla tavuk ürünü tüketiyor musunuz?20 yaşındayım 70 kiloyum hareketsizim ama hiç böyle olmamıştı
-
Yağlı, şekerli ve et ürünlerinden bir müddet uzak durun. Bol bol yeşillik sebze tüketin. Günlük yürüyüş veya kültür fizik hareketleri öneriyorum.
Kolesterol oranınızı merak ettim. Doğru teşhis için farklı doktorlara gidin.
-
Doktorlar sana ne dedi,
Eğer bir şeyin olmadığını söyledilerse yoktur fazla kafana takma muhtemelen psikolojik. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mantarın BaşıYağlı, şekerli ve et ürünlerinden bir müddet uzak durun. Bol bol yeşillik sebze tüketin. Günlük yürüyüş veya kültür fizik hareketleri öneriyorum.
Kolesterol oranınızı merak ettim. Doğru teşhis için farklı doktorlara gidin.
Hocam dahiliyeye gitmiştim d vitaminim eksik demişti kolesterol olsa anlamaz mıydı bide 20 yaşındayım olabilir mi ki
-
Hocam kas ağrısıdır ya da midedir dediler ama gece uyuyamıyorum psikolojim mahvoldu sürekli korkuyorum ya kalpse fark etmedilerse diye
-
Gerçekten çok korkuyorum çünkü 4 ay oldu -
Psikiyatriste git. Zaten d vitamini eksikliği psikolojik sorunlara yakalanma riskini arttırıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Psikiyatriste git. Zaten d vitamini eksikliği psikolojik sorunlara yakalanma riskini arttırıyor.güneş görmeyen kuzey ülkelerinde bizdeki gibim şizofreni yogh emme
-
Risk arttırıyor dedim kesin demedim. Hem belki takviye falan alıyorlardırquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDagüneş görmeyen kuzey ülkelerinde bizdeki gibim şizofreni yogh emme
Alıntıları Göster -
Hem dahiliye hem de kardiyoloji doktoru görmüş, gerekli tahliller tetkikler yapılmış. Doktor herhangi bir hastalık teşhis etmemiş. Öyleyse neden endişe ediyorsun?
Belki de kalp rahatsızlığına benzer belirti veren başka hastalık vardır. İstersen psikiyatri doktoruna görün.
-
Şizofreni değilim 4 aydır aralıksız çektiğim için artık dayanamıyorum sosyal hayatım yok oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Risk arttırıyor dedim kesin demedim. Hem belki takviye falan alıyorlardır
Alıntıları GösterD vitamini takviyesi alıyorum hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragonHem dahiliye hem de kardiyoloji doktoru görmüş, gerekli tahliller tetkikler yapılmış. Doktor herhangi bir hastalık teşhis etmemiş. Öyleyse neden endişe ediyorsun?
Belki de kalp rahatsızlığına benzer belirti veren başka hastalık vardır. İstersen psikiyatri doktoruna görün.
Haklısınız ama işte elimde değil çok uzun sürüyor ve ağrı girince korkuyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Doktor: ben bulamıyorum birde konu dışına konu açmayı dener misin |
Benzer içerikler
- büyük burunlu erkek
- arko krem saça sürülürmü
- idrarda siyah kurt neden olur
- dideral aç mı tok mu
- almanya teknoloji mağazaları
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X