ACİL BAKIN (KARIN AĞRISI)
Benim mide ve ince bağırsakta ülser var doktor 3 lü tedavi verdi kullandım şuan sadece nexium kullanıyorum tedavim bittikten birkaç gün sonra şuan karın bölgem (özellikle alt karın tarafı ve yan taraflarım) ağrıyor normalde ağrımazdı ama birkaç gündür ağrıyor şuan ise baya aralıksız ağrıyor nedeni ne olabilir bilen var mı
Ülser olan bakabilir mi
Arkadaşlar plori bakterisi var bende doktor Tetra flagyl bizmopen ve panto yazdı ama aç mı tok mu alacağımı söylemedi bilen var mı
LÜTFEN BAKAR MISINIZ
Arkadaşlar bugün endoskopi çektim ve ülserim var dediler. Biraz intenetten baktığımda kanser falan diyenler oldu ve korkmaya başladım böyle bir şey var mı doktor ülser geçer dedi ama
Uzun Süredir Göğsüm Ağrıyor Ne yapacam Bilmiyorum
Arkadaşlar Eylül ayının beri göğüs ağrısı yaşıyorum dahiliye ve kardiyoloji doktorlarına gittim akciğer tomografisi, röntgen, EKG , eko çektim. Doktora efor çek dediğimde gerek olmadığını söyledi fakat sol göğüs alt tarafım çok ağrıyor özellikle geceleri sıkıntı oluyor. Ne yapabilirim yardım edin çok çaresizim
1,5 AYDIR GÖĞSÜM AĞRIYOR
Eylül'ün başından beri göğüs ağrım var doktora gittim EKG ve ultrason çektiler kalp değil dedi. Ama ağrı geçmiyor ne olabilir yaşayan var mı
GENÇ KART
|
ZİRAAT GENÇKART HAKKINDA...
|
ÇOK ACİLLLLLL !!!
Yurtla ilgili
|
ACİLL BAKIN
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 157
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.507 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet