1,5 AYDIR GÖĞSÜM AĞRIYOR
-
-
Up -
Kalp değilse neymiş nedenini öğrenin hocam şakaya gelmez -
quote:
Orijinalden alıntı: pakaji2
Bu mesaj silindi.Hocam kilom yok ağza su falan da gelmiyor ama reflü olabilir diye doktora gittim bi hap verdii 15 gündür o habı kullanıyorum ama faydasını pek göremedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0
Kalp değilse neymiş nedenini öğrenin hocam şakaya gelmezHocam kas olabilir dedi ama bu kadar uzun sürmesi beni korkutuyor
-
hiç iyi şeyler değil bunlar
-
aynı şeyleri 2019 mayısdan itibaren dönem dönem yaşadım. üstelik bende ağrı tek çeşit değildi bazen bir baskı oluşuyor, bazense sızlıyordu. çoğunlukla sol tarafım ama bazen sağda da oluyordu.
ekg, eko, film çektirdim herşeyim iyi çıktı, bende fazla sallamamaya başladım.
dönem dönem ağrı yaşıyorum ama en son yaşadığım ağrı 2 ay önceydi. -
Ayniisi bende de olmuştu bütün filmler temiz çıkınca doktor dedikk nedeni bilinmeyen kas ağrıları bunlar olabiliyor önceden bende çok kafaya takardim sonra salladım hala olur ara ara ama takmıyorum -
Geçmiş olsun
-
anjiyoya girmeden kimseye panik atak yada kalp değildir teşhisi konulamaz buna efor testi ve sintigrafide dahil. haberiniz olsun heleki ekg ile asla ve asla konulamaz. malesef doktorlar sadece ekgye ve yaşa bakarak bunun bişeyi yoktur kafasına giriyorlar. halbuki ekg eko efor ve sintigrafisi temiz çıkanın ana damarının 95 tıkalı olduğunu gördüm ben. bendede 4 yıldır panik bozukluğu teşhisi var ve ben inanmıyorum cesaretimi toplayabildiğim bir zaman bilekten anjiyoya felan girmeyi düşünüyorum.
-
Psikiyatriste git -
ayrıca miyalji,akciğer,reflü ve mide,panik bozukluğu,aritmiler ve kas ağrılarıda sebep olabilir.
-
Batma şeklinde ise ergenlik döneminde oluyor diyorlar.
Bende de olmuştu. Kalp ağrısı sanmıştım değildi.
Genelde vücut büyüdüğü için kas ağrısı oluşuyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aviato
aynı şeyleri 2019 mayısdan itibaren dönem dönem yaşadım. üstelik bende ağrı tek çeşit değildi bazen bir baskı oluşuyor, bazense sızlıyordu. çoğunlukla sol tarafım ama bazen sağda da oluyordu.
ekg, eko, film çektirdim herşeyim iyi çıktı, bende fazla sallamamaya başladım.
dönem dönem ağrı yaşıyorum ama en son yaşadığım ağrı 2 ay önceydi.Uzun sürdüğü oluyor muydu hocam
-
Aynısı bendede olmuştu 24 saat ekg kolterde taktım ama bişey çıkmadı piskolojik olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Entel Magandaanjiyoya girmeden kimseye panik atak yada kalp değildir teşhisi konulamaz buna efor testi ve sintigrafide dahil. haberiniz olsun heleki ekg ile asla ve asla konulamaz. malesef doktorlar sadece ekgye ve yaşa bakarak bunun bişeyi yoktur kafasına giriyorlar. halbuki ekg eko efor ve sintigrafisi temiz çıkanın ana damarının 95 tıkalı olduğunu gördüm ben. bendede 4 yıldır panik bozukluğu teşhisi var ve ben inanmıyorum cesaretimi toplayabildiğim bir zaman bilekten anjiyoya felan girmeyi düşünüyorum.
hocam ama sol göğsün alt tarafında oluyor ve nefes almada hiçbir sıkıntı yaşamıyorum yani umarım kalp değildir
Benzer içerikler
- beni görünce başını öne eğiyor
- mature kaç yaş
- amerika telefon numarası
- vogue nasıl okunur
- columbia orjinal ürün sorgulama
- exxen filmleri
- black friday ne zaman 2024
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X