Şimdi Ara

1,5 AYDIR GÖĞSÜM AĞRIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
7.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence streslisin biraz. Kendini mümkün olduğunca rahatlatmaya çalış bence.
  • Gastrit midede Reflü ise göğüste yanma yapar ve bu tarz şeyler genelde kronik stresten olur. Günlük hayatınızda sürekli bir endişe var ise mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: EsKiLeRdDEn

Hocam bence streslisin biraz. Kendini mümkün olduğunca rahatlatmaya çalış bence.

olabilir hocam belki de strestendir

• obsidious O kullanıcısına yanıt

akciğer röntgeni çekilmişmiydin ? ayrıca 20 yaşında kalp krizi olmaz zaten. o genç yaşta ölenler kalp krizinden değil kalp durmasından ölürler. ama haberlerde kalp krizi şeklinde verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 6 Kasım 2020; 23:2:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

akciğer röntgeni çekilmişmiydin ? ayrıca 20 yaşında kalp krizi olmaz zaten. o genç yaşta ölenler kalp krizinden değil kalp durmasından ölürler. ama haberlerde kalp krizi şeklinde verilir.

EKG Eko akciğer röntgeni ve tomografisi çekildim bir şey çıkmadı Allah'a şükür ama kan alıp baktıklarında d vitaminim eksikti bir de mideden şüpheleniyorum endoskopi çektirecem

• Bazen ağrı geliyor birkaç gün sonra yine gidiyor bilmiyorum artık ne yapacam böyle sürecek mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgunclawye

Dostum bunun 4 sebebi var kalp değilse,1.Mide de gastrit gaz olması,2 Göğüsten soğuk yemek,3 Anksiyete sebepli 4 Kas zorlanması..korkulacak birşey olacağını zannetmiyorum aynısını bende yaşadım geçti 2 aya...

Hocam bugün endoskopi çektirdim ülser varmış bende

• quote:

Orijinalden alıntı: obsidious

Hocam bugün endoskopi çektirdim ülser varmış bende

Alıntıları Göster

Geçmiş olsun. Yukarıda yazmıştım. Gastrit ya da Reflüdür diye.

Ülser, Gastritin ilerlemiş hali.

Gastritte mide içi kızarır. İlerlerse o kızarıklıklar yara olur.

Doktorun önerisine göre genelde maksimum 2 ay boyunca ilaç kullanılır.

Nedeni aşırı kahve tüketimi, asitli içecek tüketimi olduğu gibi sürekli stresten de olur.

Özellikle strese dikkat etmelisiniz.

• musetea kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam peki ülser çok tehlikeli bir şey mi

• quote:

Hocam bende ritim ile alakalı poblem var.

EKG Eko doktorun dedigine göre temiz ama çabuk yorulma, kalp teklemesi gibi sorunlar var, nadiren de çarpıntı. Genç yaşımda (27) holter dahi taktırdım günde 80 kere teklemis. Ama zararsız diyor. Neye göre bilemedim ama elimden gelen herşeyi yaptım ve bu kadar oluyor.

Doktorların tinlamadigini düşünüyorum. 2 ayrı hastaneye gidip biraz darladim tabiri caizse doktorlari ama bilemiyorum. Böyle birşey nasıl sorun arz etmez? Ciddi bir sonucu sizce olabilir mi ve sebebi ne olabilir sorunlarımın?

• Aynısını ben de kaburga ağrısı olarak yaşıyorum. Bu konudaki bir kaç kişi gibi sebebini bulamadım. En son bir doktor romatolojiye başvur dedi. Şu an ankilozan spondilit arıyorlar...  

• mr. solucan kullanıcısına yanıt

çaya ve kahveye elveda de içinde kafein olan herşeyi hayatından çıkar en az 1 hafta boyunca. extrasistol düzeliyor. günde 1 bardak kahve bile extrasistolleri coşturuyor.

• quote:

çaya ve kahveye elveda de içinde kafein olan herşeyi hayatından çıkar en az 1 hafta boyunca. extrasistol düzeliyor. günde 1 bardak kahve bile extrasistolleri coşturuyor.

Sıkıntım sadece tekleme olsa tamam da genel bir metabolizma hizliligi problemim var. Mesajda da yazdığım gibi genç yaşına rağmen bir fiziksel aktivite esnasında yoruluyorum, nabız çıkıyor 150-160 ve aktivitenin süresine göre daha yukarısı..

Böyle yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: obsidious

Teşekkür ederim hocam peki ülser çok tehlikeli bir şey mi

Ülser bir sonuç. Nedeni %90 stres. Yani tehlikeli olan stres. Stres ile kalp krizi de geçirirsin. Apandistini de patlatıp ölebilirsin bir anda. Ya da stres yüzünden bağışıklığını düşürürsün. Basit bir virüste hastanelik olursun.

Hani diyorlar ya. Bir anda şundan gitti. Bir anda öldü anlamadık. Onların nedenlerinin çoğu stres.

• Kostokondrit?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

Ülser bir sonuç. Nedeni %90 stres. Yani tehlikeli olan stres. Stres ile kalp krizi de geçirirsin. Apandistini de patlatıp ölebilirsin bir anda. Ya da stres yüzünden bağışıklığını düşürürsün. Basit bir virüste hastanelik olursun.

Hani diyorlar ya. Bir anda şundan gitti. Bir anda öldü anlamadık. Onların nedenlerinin çoğu stres.

Alıntıları Göster

Bende de çok stres var doktorun verdiği ilaçları kullandım biraz geçti ama bu iki gündür yine ağrıyor yine aşırı stres yaptım rahat olmaya çalışıyorum. Mesela şuan yazdığınıza da stres oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsidious -- 13 Ocak 2021; 13:53:13 >

• stress - depresyon. farklı şeyler yap.

• bende de var aynısı.

EKG ve röntgenler tertemiz, kan tahlilleri bile tertemiz. vitamin eksikliği bile yokmuş. yine de garip bir olay, bildiğiniz göğüs bölgesinden rahatsız edici bir ağrı/acı çekiyorsunuz ara sıra 

bu arada ağrıların nedenini kendimce depresyon, anksiyete ve panik bozukluk hastalığımın belirtisi olarak yorumluyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.