< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1,5 AYDIR GÖĞSÜM AĞRIYOR (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lancelot13
Bende de aynı şekilde sol göğüste böyle tıkanıklık baskı gibi bir his var2 aydır nerdeyse ilk hissettiğimde eko ekg kalp krizi testi yaptılar ama bir şey çıkmadı sonra tekrar gitmedim ama devam ediyorSırt ve kolunuz da ağrıyor mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte boyle bazen kalkıyo ama
bazen de kalkmıyo
-
aynısı panik bozukluğundada oluyor. maelsef panik bozukluğu ile kalp hastalığını ayırt edebilecek hiç bir semptom yok. panik bozukluğundada eforla ağrı ve şikayet olup dinlenince geçebiliyor. panik bozukluğundada nabız normal bile olsa bir çok şikayet yaşamak mümkün. bir çok kardiyoloğa sordum bunu. ama arkadaşınki bu kadar uzun sürüyorsa bir akciğer tomografisi çekilmesinde fayda var bir kitle de buna sebep oluyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 8 Ekim 2020; 9:45:52 > -
bu süreçte sırt ve kol ağrım hiç olmadı artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım
Somotoform bozukluk gibi bir durum olabilir. Eğer doktorlar bakıp bakıp bir şey yok diyorsa psikolojik ağrıdır. Bende zamanımda burnumdan koku geliyordu kesin bişi var diyordum. Hiç bişi cıkmadı vs en son ona kanaat getirdiler. Burunda olmayan kokuyu alma istediğim an gördüğüm şeyler eğik görme.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Entel Magandaaynısı panik bozukluğundada oluyor. maelsef panik bozukluğu ile kalp hastalığını ayırt edebilecek hiç bir semptom yok. panik bozukluğundada eforla ağrı ve şikayet olup dinlenince geçebiliyor. panik bozukluğundada nabız normal bile olsa bir çok şikayet yaşamak mümkün. bir çok kardiyoloğa sordum bunu. ama arkadaşınki bu kadar uzun sürüyorsa bir akciğer tomografisi çekilmesinde fayda var bir kitle de buna sebep oluyor olabilir.
D vitamini eksikliği vardı bende o göğüs ağrısı yapar mı peki
Ağrı 2 hafta falan geçmişti şu günlerde yeniden başladı d vitamini eksikliğim vardı demişti doktor ama bilmiyorum EKG ve eko çektim ama efor testi yaptırmadım
Magnezyum eksikliği de göğüs ağrısı yapabilir. Kontrol ettirmeni öneririm.
-
Hocam çocukluğumdan beri bu ağrıyla yaşıyorum 7 8 tane doktora gittim denemediğim alet kalmadı. Ama en sonunda bir kanıya vardık doktorlarla. Göğsündeki kaslar ağrıyo. Bazen batma bazen sıkışma gibi olabiliyor bu ağrı. Bende genelde göğsümü üşütürsem ortaya çıkıyor. Kendimi bir müddet takip ettikten sonra anladım. Sen de bir bak uzun bir müddet naptın da ağrıdı ne olabilir diye. Ama muhtemelen göğsünü üşütmüşsündür bendeki gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Kullanıcı_Adı_
Hocam çocukluğumdan beri bu ağrıyla yaşıyorum 7 8 tane doktora gittim denemediğim alet kalmadı. Ama en sonunda bir kanıya vardık doktorlarla. Göğsündeki kaslar ağrıyo. Bazen batma bazen sıkışma gibi olabiliyor bu ağrı. Bende genelde göğsümü üşütürsem ortaya çıkıyor. Kendimi bir müddet takip ettikten sonra anladım. Sen de bir bak uzun bir müddet naptın da ağrıdı ne olabilir diye. Ama muhtemelen göğsünü üşütmüşsündür bendeki gibi.Hocam ağrı uzun zamandır var üşütme olduğunu sanmıyorum ve mide olmasından şüpheleniyorum endoksopi çektireceğim sanırıö
Hocam sanırım gastrit var bizde.Göğüs sıkışması,kalp ağrısı için hastaneye gidenlerin çoğuna gastrit teşhisi koyulmuş.Ben de pandemi nedeniyle gidip kontrol olmadım ama beslenmeme dikkat ediyorum hafifledi gibi ağrı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot13 -- 5 Kasım 2020; 9:29:55 >
Arkadaşlar çok farklı bir durumunuz olabilir. Ankilozan spondilit hastalığını bir araştırın. Eğer ki ağrılarınız belirli periyodlar ile olup sonradan olmuyorsa aslında bir romatizmal atak geçiriyor olabilirsiniz ve bu hastalıkların teşhisleri gerçekten çok zor genellikle insanlar yıllar sonra farkediyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Entel Magandaanjiyoya girmeden kimseye panik atak yada kalp değildir teşhisi konulamaz buna efor testi ve sintigrafide dahil. haberiniz olsun heleki ekg ile asla ve asla konulamaz. malesef doktorlar sadece ekgye ve yaşa bakarak bunun bişeyi yoktur kafasına giriyorlar. halbuki ekg eko efor ve sintigrafisi temiz çıkanın ana damarının 95 tıkalı olduğunu gördüm ben. bendede 4 yıldır panik bozukluğu teşhisi var ve ben inanmıyorum cesaretimi toplayabildiğim bir zaman bilekten anjiyoya felan girmeyi düşünüyorum.
yav he he ekg eko efor temiz çıkacak ana atar 95 tıkalı
he he doktorlar bi mok bilmiyor sen biliyorsun
anjiyodan önce psikiyatriye git sen
şınav çektiğim dönem banada olmuştu göğsüm geceleri öyle bir ağrıyorduki kalp krizi geçiriyorum sanıyordum neyseki 1 2 haftaya geçmişti bende
-
Dostum bunun 4 sebebi var kalp değilse,1.Mide de gastrit gaz olması,2 Göğüsten soğuk yemek,3 Anksiyete sebepli 4 Kas zorlanması..korkulacak birşey olacağını zannetmiyorum aynısını bende yaşadım geçti 2 aya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorgunclawye -- 5 Kasım 2020; 16:14:29 > -
doktora sor bakalım efor testinin güvenirliği neymiş? %80. ve geriye kalan %20 tıpta çok ciddi bir rakam. youtubede damar tıkanıklığı konularında hep belirtmişler ana damarlarında ciddi tıkanıklık olanları hep normal göstermiş. ayrıca sintigrafi ise tamamen saçmalık. tıkalı damarı açık. açık damarı ise tıkalı gösteriyor. birde neredeyse yarım gün sürüyor sintigrafi. anjiyo dışında hepsi traş. ekg ise saçmalıktan çok daha öte. babam kalp krizi geçirirken normal gösterdi. doktor süplenip biraz daha bekleyip çekince çıktı anca. düşün yani kalp krizi anında bile göstermeme ihtimali var ekg ve ekonun. ve yazlıktaki bir teyzemizinde çabuk yorulma ve çarpıntısı vardı ekg çektiler damar tıkanıklığı dediler anjiyoya aldılar tertemiz çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 5 Kasım 2020; 15:24:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lancelot13Hocam sanırım gastrit var bizde.Göğüs sıkışması,kalp ağrısı için hastaneye gidenlerin çoğuna gastrit teşhisi koyulmuş.Ben de pandemi nedeniyle gidip kontrol olmadım ama beslenmeme dikkat ediyorum hafifledi gibi ağrı
Büyük ihtimalle olabilir yarın doktora gidecem
quote:
Orijinalden alıntı: eroburArkadaşlar çok farklı bir durumunuz olabilir. Ankilozan spondilit hastalığını bir araştırın. Eğer ki ağrılarınız belirli periyodlar ile olup sonradan olmuyorsa aslında bir romatizmal atak geçiriyor olabilirsiniz ve bu hastalıkların teşhisleri gerçekten çok zor genellikle insanlar yıllar sonra farkediyorlar.
Romatizmadan bende şüpheleniyordum doktor yok demişti
quote:
Orijinalden alıntı: YorgunclawyeDostum bunun 4 sebebi var kalp değilse,1.Mide de gastrit gaz olması,2 Göğüsten soğuk yemek,3 Anksiyete sebepli 4 Kas zorlanması..korkulacak birşey olacağını zannetmiyorum aynısını bende yaşadım geçti 2 aya...
Şu anlık efor çekmedim ama EKG ve eko temiz çıktı mide için yarın doktora gidecem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X