Evet arkadaşlar boyum çok uzun kısaltmak için tavsiyeleriniz
(1,92)
walla benimde 1.86 şöle 1.80 olsam yeterdi yaw...kızlar çok kısa kalıyo yanımızda...öpemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: audioslave
walla benimde 1.86 şöle 1.80 olsam yeterdi yaw...kızlar çok kısa kalıyo yanımızda...öpemiyorum
kambur dur
quote:
Orijinalden alıntı: Joker
kambur dur
Alıntıları Göster
bolbol squat yap, veya halter çalış, belki işe yarar :)
quote:
Orijinalden alıntı: audioslave
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
yuh haline şükret ben napayım
quote:
Orijinalden alıntı: Doggystyle
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
yuh haline şükret ben napayım
Alıntıları Göster
ne güzel beni boyum 161 ve 17 yaşındayım.öff çok kısayım
quote:
Orijinalden alıntı: kutsalangemon
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende kısayım diye üzülüyorum 1.71-72 civarı uzatmak için ne yapmalıyım? yaşım 18
quote:
Alıntıları Göster
bir beden eğitimi öğretmeni, boyu kısa olan bir çocuğun babasına masturbasyon yaptırmasını tavsiye etmişti. Çocuk birden filizlenmiş. Epey boylu şimdi.
Eğer öyle bi durum sende de varsa, azalt bence
quote:
Alıntıları Göster
Halter kaldır bol bol.
quote:
Orijinalden alıntı: digitalgokhan
arkadaşlar bende kısayım diye üzülüyorum 1.71-72 civarı uzatmak için ne yapmalıyım? yaşım 18
Alıntıları Göster
ağırlık kaldır sürekli.. işe yarar.. bi de 2 araba kirala aralarına yatay bir şekilde gir ve press yapmalarını iste...
bu ne yaa, biri boyu kısa olduu için şikaayet eder, diğeri uzun olduu için.. her zaman derim.. türkiye'deki en ideal erkek boyu 1.78'dir..
quote:
Alıntıları Göster
halter kaldır indirme sürekli öyle dolaş belki boyun kısalır
quote:
Orijinalden alıntı: Mit Ajanı
ağırlık kaldır sürekli.. işe yarar.. bi de 2 araba kirala aralarına yatay bir şekilde gir ve press yapmalarını iste...
bu ne yaa, biri boyu kısa olduu için şikaayet eder, diğeri uzun olduu için.. her zaman derim.. türkiye'deki en ideal erkek boyu 1.78'dir..
Alıntıları Göster
masturbasyon un bu bahsettiğimiz boyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum başka boylarla ilgisi olduğunu duydum ama yalanmı gerçekmi bilmiyombide babası çocuğa o işi nasıl yaptırır ya
quote:
Orijinalden alıntı: dogac
masturbasyon un bu bahsettiğimiz boyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum başka boylarla ilgisi olduğunu duydum ama yalanmı gerçekmi bilmiyombide babası çocuğa o işi nasıl yaptırır ya
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dogac
nasıl yapıldığını öğretmiştir. Bunu bana anlatan bir Beden Eğitimi Öğretmeni.
quote:
Orjinalden alıntı: Doggystyle
(1,92)
Yaw bu forumda da biri diyo boyum kısa biri diyo boyun uzun ! Birisi uzun oldugun dan digeride kısa oldugundan şikayet ediyo
quote:
(1,92)
Yaw bu forumda da biri diyo boyum kısa biri diyo boyun uzun ! Birisi uzun oldugun dan digeride kısa oldugundan şikayet ediyo
quote:
Orijinalden alıntı: d4nce4lif3
quote:
(1,92)
Bende yeni bir konu açıcam boyum çok ortaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk
Bende yeni bir konu açıcam boyum çok ortaaa
Alıntıları Göster
vücut yap
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
vücut yap
Alıntıları Göster
Aşırı zayıf değilsen sorun yok bence iyi boyun dert etme.
quote:
Orijinalden alıntı: jrem
Aşırı zayıf değilsen sorun yok bence iyi boyun dert etme.
Alıntıları Göster
ya ben napayın 1.82 boy 60 kilo
çok zayıfım
quote:
Orijinalden alıntı: KooSeo
ya ben napayın 1.82 boy 60 kilo
çok zayıfım
Alıntıları Göster
bence çok da uzun değil.1.98 arkadaşım var.ve daha da uzayacağını düşünüo.çünkü ailedeki en kısa kişi oymuş.