Şimdi Ara

Boyum çok uzun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende Normallikten Şikayetçiyim Anormal Olmak İstiyorum
  • kaval kemeğinden 2 cm aldır
    2 kaburga ve bi omur cıkart

187-186 olursun
  • halter kaldır !

• quote:

Orjinalden alıntı: ercanbayram

bir beden eğitimi öğretmeni, boyu kısa olan bir çocuğun babasına masturbasyon yaptırmasını tavsiye etmişti. Çocuk birden filizlenmiş. Epey boylu şimdi.

Eğer öyle bi durum sende de varsa, azalt bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

arkadaşlar bende kısayım diye üzülüyorum 1.71-72 civarı uzatmak için ne yapmalıyım? yaşım 18

fazla 31 çekme
  • ben de 190 nım ve gayet memnunum kötü yanları yok değil ama uzunum diye de üzülecek halim yok . uzun olmak güzel .
  • bady ama sadece uzamayı engellıyor. uzama dewam edıyorsa acılen gıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem_grk -- 2 Eylül 2006; 0:51:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanbayram

bir beden eğitimi öğretmeni, boyu kısa olan bir çocuğun babasına masturbasyon yaptırmasını tavsiye etmişti. Çocuk birden filizlenmiş. Epey boylu şimdi.

Eğer öyle bi durum sende de varsa, azalt bence

Benim boy 187. dediğin olay doğru olabilir yani.
  • benim boy 1,78 kilom 60. bende cok zayıfım yaw
  • Eğer hiç vücut yoksa sırık gibi ve daha uzun görünürsün.. Omuzlarını genişlet, kollarını çalıştır baldırlarını sıkı tut.. Ben de 1.92 yim ama hiç göze battığını söyleyen olmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Eğer hiç vücut yoksa sırık gibi ve daha uzun görünürsün.. Omuzlarını genişlet, kollarını çalıştır baldırlarını sıkı tut.. Ben de 1.92 yim ama hiç göze battığını söyleyen olmadı..

Ben aslında şu boyum kısa şeyim uzun topiclerine karşı geyik olsun diye açmıştım şikayetim yok yani.
    Kaşınan bi adamın dibine kadar gelip bişeymi var demesi kadar güzel bişey yok
    Boy : 1.91
    Kilo : 67

• quote:

Orjinalden alıntı: Doggystyle

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Eğer hiç vücut yoksa sırık gibi ve daha uzun görünürsün.. Omuzlarını genişlet, kollarını çalıştır baldırlarını sıkı tut.. Ben de 1.92 yim ama hiç göze battığını söyleyen olmadı..

Ben aslında şu boyum kısa şeyim uzun topiclerine karşı geyik olsun diye açmıştım şikayetim yok yani.
    Kaşınan bi adamın dibine kadar gelip bişeymi var demesi kadar güzel bişey yok

Çeneni ve karaciğerini korumanı öneririm o halde..

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Boy : 1.91
    Kilo : 67

kilo alman gerek en az 75 ol bence 80 en ideali olur sanırım vücut çalış SAVIAR ın dediği gibi çok abartma body salonuna gitmene gerek yok evde düzenli olarak yarım saat bile ayırsan acayip yararını görürsün

• bende 1.72 uzun olsam diorum
  • way dostum ne güzel bende 1.92yim(idim enson ölçdüümde) ama kötü hbr kisaltmanin bi yolu yok malesef olmuo minibüslerde ayaktayken egri gitmeye devam ediceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doggystyle

Evet arkadaşlar boyum çok uzun kısaltmak için tavsiyeleriniz

(1,92)

topuklu giymemeye çalış

• bennapiyim boy 174 ama kilo 76

• quote:

Orjinalden alıntı: <<<NiZo>>>

bennapiyim boy 174 ama kilo 76

diyet yap

• dizden aşağını kestir

uzamış boy kolay kolay kısalmaz ha ahlter çalış ama ergenliği geçtiysen faydası olmaz pek

benim boy 1:80 kilo 100

bu 8 kilo vermiş halim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.