BIOS'a Display Port ile girilmiyor
Başlıkta belirttiğim gibi. HDMI ile bağladığım zaman BIOS ekranı geliyor, ayarlarımı yapabiliyorum fakat Display Port kablosu ile giremiyorum. Görüntü gelmiyor. Siyah ekranda kalıyor. BIOS ekranı haricinde hiçbir sorun yok, ekran geliyor, oyunlarımı oynayabiliyorum, başka hiçbir problem yok.
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1ms 280Hz Fast IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com monitörüm bu.
Önceden 144 Hz monitörüm vardı böyle bir sorunum yoktu. BIOS'a falan girebiliyordum DP kablosu ile. Bu monitörü aldım, sadece HDMI bağlayarak girebiliyorum. Normal oyun oynarken falan hiç problem yok. Her şey stabil. Sadece BIOS ekranı gelmiyor. Bunun ayar falan mı var bir yerde?
Bu arada 2 farklı Display Port kablosu denedim, aynı şekilde görüntü gelmedi BIOS'tan. HDMI ile geliyor ama sürekli kablo ile uğraşmak istemiyorum.
Display Port kablosu takılıyken sistem açılırken anakart marka vb de gelmiyor direk sistem açılıyor.
7000 TL Sistem Toplama
|
Mausum yere düştü şansız bir şekilde kırıldı.
Yeni fare alacağım 3 fare arasında kaldım
Logıtech G502 Se Hero Gaming Kablolu Usb Mouse (910-005728) - n11.com
Logıtech G502 Se Hero Gaming Kablolu Usb Mouse (910-005728) 491,95 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Logitech Mouse fiyatı Bilgisayar kategorisinde.
urun.n11.com
SteelSeries Rival 600 Oyuncu Mouse SSM62446 Fiyatı
SteelSeries Rival 600 Oyuncu Mouse SSM62446 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SteelSeries Rival 710 Mouse RGB Oyuncu Mouse Fiyatı
Elim büyük sağ el kullanıcısıyım. Ağır mouse kullanmayı seviyorum. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Rival 600 tam istediğim gibi ama kauçuk sorunu olduğunu söyleyenler olmuş o yüzden kafam iyice karıştı. CS:GO, PUBG Bu aralalar genel olarak Valorant oynuyorum hangi fareyi tercih etmeliyim? Bütçe 500.
ASUS ROG STRIX B550-E GAMING alınır mı?
Sistemime yükseltme yapıyorum 3700X işlemci aldım. Anakartı da değiştirmeye karar verdim forumdan bir arkadaş bu anakartı tavisye etmişti. Bu bütceye almalı mıyım?
Bütce müsait diye pahalı almak istemiyorum bu arada Wi-Fi kullanmayacağım ethernet kullanıyoru. O yüzden Wİ-Fi pek önemli değil..
https://www.akakce.com/siparis/?p=724483270&ref=akakce&v=1.56.1
Bunlar incelediğim bütceme uyan anakartlar hangisni tercih etmeliyim ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.231 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware