Bildirim
7000 TL Sistem Toplama
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanım amacı nedir? -
Oyun oynamak için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
https://forum.donanimhaber.com/duzgun-bir-sistemin-6-5k-dan-assagi-olmamasi--144793505
ekran kartını 5600xt yada 2060 6gb yapıp siparis verebilirsiniz
parçalar orda sinerjiden belirttigim parçaları ekleyin -
RX5700XT ve Ryzen 3500x yada 3300X kullanın oyun için kullanacaksınız. İşlemciye o kadar para vermeye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun amaçlı kullanacağız sadece
Buyrunuz sinerjiden topladım. Eğer ayrı ayrı alırsanız daha ucuza bulursunuz diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: J U B A
Oyun amaçlı kullanacağız sadece
RX5600XT:
RTX2060:
Bütçeniz düşük ve kesinlikle her parçayı farklı siteden almanızı öneriyorum. Daha ucuza gelecektir. Ekstra harcayacağınız her kuruşu ekran kartına yatırın. Mümkünse RX5700 yada RX5700XT almaya çalışın. Topladığım sistemin iyi olduğunu düşünüyorum. Başkaları da desteklerse yada yanlış düşünüdüğüm yönleri söylerse sizin için daha iyi olabilir. İyi günler diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 20 Ağustos 2020; 19:13:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
7000 Tl net bütcem var
İşte ustam attım ya işte. 7000bin tllik.
Teşekkür ederim 2060 mı 5700 mü daha mantıklı
Size kalmış. Eşit seviye kartlar. Bence hangisinin soğutması daha iyiyse onu alın. Bakın 5700 ile 2060 eşit. 5600 azıcık daha düşükquote:
Orijinalden alıntı: J U B A
Teşekkür ederim 2060 mı 5700 mü daha mantıklı
Tamam teşekkür ederim
Son olarak 5700xt modellerinin hangisini seçmeliyim marka vb ?
5700xt için xfx thicc 3 yada sapphire nitro.. Ama hangi modeli seçersen seç kesinlikle en az bu psu olmalı. Bunun altı psu larda perişan olabilirsiniz siyah ekran reset vs riski %100 artar.
akakce.comHigh Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-gold-gd-hp1-j750gd-f12s-fiyati,513006375.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Ağustos 2020; 0:47:46 >
-
-
Çoğunlukla Online oyun oynanacak bu bilgisayar da zaten pubg valorant pes vb oyunlar
Leon-X veya Griffith sistem önerisini alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Ağustos 2020; 9:19:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X