Mofrm Veda Konuşması
Arkadaşlar, öncelikle gördüğünüz güzel sonuçlar için hepinizi tebrik ederim. 1 aydır yapmış olduğum analizlerin sonucu ilk 30k için net olarak doğru çıkmıştır. Sizler adına sevinirken kendi adıma çok büyük bir üzüntü ile karşılaştım. Tyt matematik alanında kaydırma yapmışım maalesef. Fazladan 14 yanlış çıktı oradan. buralara uzun bir süre girmem sanırım. Kendinize iyi bakın.
Saygılarımla,
Bir Gün Foruma Girmedik
Hemen kötümserler basmış burayı. Kutsal kitaplara göre Hz. Musa dağa çıkıp iniyor millet eski haline dönmüş yine. Bizim burası da o hesap yani. "2018x0.7#devam" diyoruz.
Koşun EğitimPark Analizi
Hiç Konuşmayan Sessizler Yığını
Arkadaşlar fark etmişsinizdir. Konulara mesaj yazanlar belli insanlar ama okunma oranlarına baktığımızda çok yüksek sayılar görüyoruz. Burayı takip edip hiç yazmayan ciddi bir kitle olduğunu düşünüyorum. Bu kitle kuvvetle muhtemel burada ağlayanlardan daha da batırdı sınavlarını. Bence bu sene sürpriz net düşürenler oldu şoktalar. Mesela adam 95-100 tyt yaparken üstün körü bir kontrol etti ki 65-70 civarı neti var. Yada 65-70 ayt beklerken 45-50 yapanlar. Ben hayatta içgüdülerime güvenen biraz hisleri ile hareket eden bir insanım belki iyi belki kötü. Ben böyle bir kitle hissediyorum burada bizi dinliyorlar ama hiç konuşmuyorlar. Şöyle bir durum var ben geçen sene de buradaydım inanının o kadar fazla insan yazıp çiziyordu ki. Bu sene burası sessiz ve karamsar.
10 puan OBP
10 puan obp kaç tyt netine ya da kaç ayt netine eşittir
Mofrm Noktayı Koyuyor
Evet dostlar sıralama tahminimde noktayı koyuyorum. Zaten beni artık çoğunuz tanımıştır. 1 aydır burada sabah akşam takılıyoruz. Bazen üzüldük bazen sevindik, güldük, eğlendik bazen stres olduk tartıştık. Trollerle savaştık falan. 1 aydır iddia ediyorum okumadığım yorum izlemediğim analiz kalmamıştır. Birçoğunuzla özelden konuştuk mesela. Baya kişinin netlerini hikayesini öğrendim Youtube'da hiç yoksa 2 bin kişinin netlerini inceledim. Hep iyi fen liseleri ne durumda onlar önemli dedim. Çıkan yorumum şudur. Bu sınavı hiç 2018 ile kıyaslamayın gelin 2019 ile kıyaslayalım. Birincisi tyt koruma muhabbetinin onda da olması sistem değişikliği tartışmasının 2018 yılı gibi özel şartlar yaratamaması 2019 yılı ile bu sınavı mukayese etmemize imkan sağlıyor. Şimdi en kötü sıralamanızı şu şekilde hesaplayın: girin bir puan sitesine netlerinizi yazın. Obp nizi 3-4 puan eksik girin. ve tyt matınıza 3 ayt matınıza 3 net ekleyin çıkan 2019 sıralaması size gelebilecek en kötü durumdur. bazı istisnai sıralamalar haricinde ben çok rahat 5 tyt 5 ayt eklenmiş halinin bu yıl size gelebilecek sıralamayı 2019 yılına göre verebileceğini düşünüyorum. Benim kendi yorumum özellikle 3k-30k arası ayt ve tyt sınavına 6-7 net eklenmiş halinin geleceğidir. Bu yazım burada dursun sınav sonrası görüşeceğiz.
Q tv Serhat Karaçanta Gelsin
Beyler acilden bir hocamızı getirdik. Bence Q tv Serhat hocamızı da getirelim donanıma adamın ömründe göremeyeceği bir fan kitlesi var burada. Serhat hocayı getirebilecek bir babayiğit var mı?
Herkes mi 20-30k
Arkadaşlar sınav bittiğinden beri neredeyse günde 10 saatim youtube, donanımda geçiyor. Youtube'da izlemediğim video kalmadı. Şakasına demiyorum cidden ne varsa izledim ve tüm yorumları okudum. Abi en iyi yapan netler genelde 88-92 tyt 58-63 ayt falan görüyorum bunlar da nadir yani. Çok çok az +65 net üstü yazan oluyor. +70 i siz düşünün. Her neyse bu 88-92 tyt 58-63 arasına hep 20k-30k arası diyorlar bazılar 17k falan diyor. Ben de şöyle diyorum abi bu adamlar 20k ise ilk 20k nın içi boş mu mk? hele ilk 10k. Bakın çok iyi net geliyor ona hemen 3k-5k diyorlar. diğerlerine de 20k-30 diyorlar. arası bomboş abi. Ya cidden bir tuhaflık var bu sene. Kayıp 15 bin kişi var gibi görünüyor. Bu arada youtube havası iyimser. Cidden buraya gelseler çoğu kalp krizi geçirir.
Çetin hoca tahmini
Evet arkadaşlar çetin hoca da bir sıralama tahmin videosu çekmiş. Eğer böyle gelirse biz bandanalar hapı yuttuk demektir.
Ahmet Eski sıralama
Ahmet Eski diye bir youtuber var sıralama tahmini yapıyor adama çok fazla kişi netlerini sorup tahmin bekliyor. Son videosunda 150 kişininkini cevaplamış. Ben izledim şöyle bir netlere baktım da beyler millet baya düşmüş ya. Doğru düzgün net yok cidden bak.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.006 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 480 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar