Şimdi Ara

Hiç Konuşmayan Sessizler Yığını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fark etmişsinizdir. Konulara mesaj yazanlar belli insanlar ama okunma oranlarına baktığımızda çok yüksek sayılar görüyoruz. Burayı takip edip hiç yazmayan ciddi bir kitle olduğunu düşünüyorum. Bu kitle kuvvetle muhtemel burada ağlayanlardan daha da batırdı sınavlarını. Bence bu sene sürpriz net düşürenler oldu şoktalar. Mesela adam 95-100 tyt yaparken üstün körü bir kontrol etti ki 65-70 civarı neti var. Yada 65-70 ayt beklerken 45-50 yapanlar. Ben hayatta içgüdülerime güvenen biraz hisleri ile hareket eden bir insanım belki iyi belki kötü. Ben böyle bir kitle hissediyorum burada bizi dinliyorlar ama hiç konuşmuyorlar. Şöyle bir durum var ben geçen sene de buradaydım inanının o kadar fazla insan yazıp çiziyordu ki. Bu sene burası sessiz ve karamsar.

• bu sene belirli kişiler döndürüyo zaten çok iyi yapan da az var 100+ 70 + sayısı bir elin parmağı kadar

• Asıl iyi yapan kişiler yazmıyor. İstediği yeri 2020'ye göre bile kazanan kişi neyi tartışacak ki?

• Forum trolleri sağolsun, bir şey biliyormuş gibi konuşan tayfa. açıkalandı açılardı falan yazanları kastetmiyorum, forum herb.kologları. Onlar yüzünden sadece okuyup geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolog2010 -- 26 Temmuz 2021; 17:52:52 >
  • MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt
    Kısmen Katılıyorum ki o sessiz yığınları içinde bazı arkadaşlarım var. Önerdim forumu ama yazmıyorlar :D

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 26 Temmuz 2021; 18:13:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nasıl yani hocam biraz daha açıklayıcı yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle kaç insan olabilir ki max 5-10 kişidir onlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi de bu her zaman her internet sitesinde olan bir şey değil mi. internet ortamında %1 kuralı diye bir şey vardı galiba. her zaman tıklanmalara kıyasla etkileşim sayısı çok düşük kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 26 Temmuz 2021; 17:59:34 >
  • geçen sene iyi yapanlar burada show yapıyordu. Adam dese 76-77 ayt yaptım 107 tyt yaptım(şaka bi yana geçen sene bir sürü böyle adam vardı burada) güzel prim yapar. Hele kimse yapamazken iyi yapan adam offf ne caka satar karşı cinsler mesaja boğar onu. Niye böyle bir fırsatı tepsin  

• Mofrm kullanıcısına yanıt
    Burda karşı cins mi var?

• msude oldu bu sene boyle bısı zaten aratın 21 MSÜ sonuçları veya net yorumlarını 0 mesajlı 100+ zıbıl gibi adamlar

• HARBI MSU DEN SONRA BURALAR YANIYORDU SIMDI CIT YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: hipokratamca

msude oldu bu sene boyle bısı zaten aratın 21 MSÜ sonuçları veya net yorumlarını 0 mesajlı 100+ zıbıl gibi adamlar

Sırf ondan dolayı ben de forumu bırakmıştım troller de çok vardı o dönemde

• Sınav senesi boyunca ben de bahsettiğiniz kitledendim
    Ama bi tavsiye konusuyla foruma borcumu ödemeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.