Şimdi Ara

Hiç Var Olmamış Gerçekçi İnsan Yüzü Yaratan Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaratılan yüzler saniyede bir oluşuyor. Programın kendi algoritması sayesinde oluşturulan yüzler 1 saniye içinde tıkladınız, tıkladınız. Aynı yüzle karşılama ihtimaliniz imkansız. Şansınıza gelen yüzü kaydetmezseniz bir daha karşınıza çıkması mümkün değil. Çok ürkütücü değil mi? Yapay zekanın bu ilkel dediğimiz seviyesi bile beni korkutuyor. Bunan 100 yıl sonra olacaklar için endişeleniyorum.

Link:
    thispersondoesnotexist.com
    This Person Does Not Exist
    https://thispersondoesnotexist.com
    /

Karşınıza çıkacak yüz kesinlikle gerçek bir insandan esinlenerek oluşturulmuyor. Yapay zeka kendi kendine oluşturuyor. Bazen korkunç yüzler karşınıza çıkabilir. Korkmayın ve sayfayı yenileyin. Konuda farklı, korkunç ve güzel yüzleri paylaşırsanız konu ilginç bir tat verecektir.

Not: Bazı yüzlerin, birden fazla kişiye denk gelmesinin nedeni aynı saniyeler içinde tıklamaları. Hali hazırda bu yüzleri oluşturan bilgisayar 1 saniyede 1000 bilgisayar için farklı yüz oluşturamaz.

Not 2: Google görsel arama veya farklı bir tarayıcının görsel arama özelliğini kullanarak o yüzlerin gerçek olmadıklarını az çok görmüş olacaksınız.

Konu mesajına özel gelecek yüzü eklemeyi akıl edememişim. Sonradan eklense bile bu yüz bu konu ölene kadar burada kalsın. Şansımıza ne gelecek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Şubat 2019; 3:33:39 >

• inandirici gelmedi. Kesin o tipte insan dunyada var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

inandirici gelmedi. Kesin o tipte insan dunyada var
    Hayır, gerçek. Reddit üzerinde ıncığını çıkardılar programın ve sitenin. Sitenin kaynak kodları paylaşılmış bir şekilde verilmiş. Yani, kendin de oluşturabilirsin.

Bana çıkan tuhaf surat. Hiç Var Olmamış Gerçekçi İnsan Yüzü Yaratan Site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Şubat 2019; 2:58:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vernon Schillinger

Hayır, gerçek. Reddit üzerinde ıncığını çıkardılar programın ve sitenin. Sitenin kaynak kodları paylaşılmış bir şekilde verilmiş. Yani, kendin de oluşturabilirsin.

Alıntıları Göster
    Bu resim az once banada cikti. Gectigini birdaha goremiceksin diye yazmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starbucksunstari -- 19 Şubat 2019; 2:59:58 >

• Bence piksellerle oynamak gibi bir şey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz yüz görüntüsü atacağım.Konu bence çokilginç bir noktaya gidecek ama insanın böyle şeylerle ister istemez ürpermesi tuhaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Bu resim az once banada cikti. Gectigini birdaha goremiceksin diye yazmisin

Alıntıları Göster
    Yani demek istediğim; kendi bilgisayarın üzerinden sayfayı yenileyince göremeyeceksin. Site, 2 ya da 3 saniyede bir oluşturuyormuş insan suratlarını. Bazen programın çalıştığı kaynaktan birçok pc üzerine aynı görüntü gidebiliyormuş. Bir nevi çakışıyorlar, pişti oluyorlar. Ama senin f5 yapıp aynı görüntüyü görmen mümkün değil. Programın çalıştığı sunucu bir görüntüyü 3 saniye sonra bir daha kimselere yollamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Şubat 2019; 3:7:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz ürkütücü bir site hocam. Yokluk ve varlık düşünüldüğünde fazla ürkütmüyor ama somutlaşınca ürkütücü oluyor
    Edit: Beyler site insanın psikolojisiyle oynuyor bence. Mesela forumda baktım sizin attığınız fotoğraflara siteye girip birkaç kere yenileyip oradakilere de baktım sonra foruma döndüğümde önceden baktığım fotoğrafları sanki sitede görmüşüm gibi geldi ama adım gibi eminim görmedim. Hatta üstteki birkaç arkadaşta fotoğrafları sitede gördük yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 19 Şubat 2019; 3:17:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08210B126

Biraz ürkütücü bir site hocam. Yokluk ve varlık düşünüldüğünde fazla ürkütmüyor ama somutlaşınca ürkütücü oluyor
    Edit: Beyler site insanın psikolojisiyle oynuyor bence. Mesela forumda baktım sizin attığınız fotoğraflara siteye girip birkaç kere yenileyip oradakilere de baktım sonra foruma döndüğümde önceden baktığım fotoğrafları sanki sitede görmüşüm gibi geldi ama adım gibi eminim görmedim. Hatta üstteki birkaç arkadaşta fotoğrafları sitede gördük yazmış.
    Bana hep kadın yüzleri geliyor. Arada bir erkek yüzü geliyor ama o gelen erkekler ise genellikle hep yaşlı ve sarı saçlı oluyor.

• Hiç Var Olmamış Gerçekçi İnsan Yüzü Yaratan Site Bu karşıma gelen en gerçekçi yüz oldu.
  • Hiç Var Olmamış Gerçekçi İnsan Yüzü Yaratan Site

En yakışıklı erkek bu oldu ben de.
  • Bu yüz bana denk gelmedi. Reddit'de karşılaştığım en ürkütücü yüz bu oldu. Hiç Var Olmamış Gerçekçi İnsan Yüzü Yaratan Site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Şubat 2019; 3:51:13 >
  • Hiç Var Olmamış Gerçekçi İnsan Yüzü Yaratan Site

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar başka insanların fotolarının karışımı gibi bir şey bence çoğu. Çünkü bir fotoda yan yana çekildiği belli olacak şekilde yanda başka adam yüzü vardı. Keşke kaydetseydim.
  • Gelen ilk kadını sevgilim yapacağım.

Edit: Haydaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 19 Şubat 2019; 4:4:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mal İnsan

Bunlar başka insanların fotolarının karışımı gibi bir şey bence çoğu. Çünkü bir fotoda yan yana çekildiği belli olacak şekilde yanda başka adam yüzü vardı. Keşke kaydetseydim.
    Hayır, bu nvidia'nın bir mühendisinin oluşturduğu programın kaynak kodlarını kullanan bir site. O başka adam yüzü dediğin şey ise programın bugu, bir hatası. Bu hata bilinçli koyulmuş diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Gelen ilk kadını sevgilim yapacağım.

Edit: Haydaaa

İngiltere'ye pasaport kaptın iyi mi? Teyze Mal varlığını üstüne yaparsa lord olursun.

• quote:

Hayır, bu nvidia'nın bir mühendisinin oluşturduğu programın kaynak kodlarını kullanan bir site. O başka adam yüzü dediğin şey ise programın bugu, bir hatası. Bu hata bilinçli koyulmuş diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    fotoların kaynağı başka insanların yüzleri. onlardan ögrenerek(?) kombine(?) ederek yeni yüzler yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Şubat 2019; 4:18:15 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Micheal Jackson’ın Photoshop ile biraz değiştirilmiş hali ama tip kalıbı ve yüz hatları aynıhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ9mwPMgebWpnu6SoEN68AnlljaJH1CeFqgjg2ZGJcSzwtuO24a

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.