Bildirim
Hiç Var Olmamış Gerçekçi İnsan Yüzü Yaratan Site

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inandirici gelmedi. Kesin o tipte insan dunyada var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu resim az once banada cikti. Gectigini birdaha goremiceksin diye yazmisinquote:
Orijinalden alıntı: Vernon Schillinger
Hayır, gerçek. Reddit üzerinde ıncığını çıkardılar programın ve sitenin. Sitenin kaynak kodları paylaşılmış bir şekilde verilmiş. Yani, kendin de oluşturabilirsin.
Bana çıkan tuhaf surat.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starbucksunstari -- 19 Şubat 2019; 2:59:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence piksellerle oynamak gibi bir şey.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Yani demek istediğim; kendi bilgisayarın üzerinden sayfayı yenileyince göremeyeceksin. Site, 2 ya da 3 saniyede bir oluşturuyormuş insan suratlarını. Bazen programın çalıştığı kaynaktan birçok pc üzerine aynı görüntü gidebiliyormuş. Bir nevi çakışıyorlar, pişti oluyorlar. Ama senin f5 yapıp aynı görüntüyü görmen mümkün değil. Programın çalıştığı sunucu bir görüntüyü 3 saniye sonra bir daha kimselere yollamıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Starbucksunstari
Bu resim az once banada cikti. Gectigini birdaha goremiceksin diye yazmisin
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Şubat 2019; 3:7:2 >
-
Biraz ürkütücü bir site hocam. Yokluk ve varlık düşünüldüğünde fazla ürkütmüyor ama somutlaşınca ürkütücü oluyor
Edit: Beyler site insanın psikolojisiyle oynuyor bence. Mesela forumda baktım sizin attığınız fotoğraflara siteye girip birkaç kere yenileyip oradakilere de baktım sonra foruma döndüğümde önceden baktığım fotoğrafları sanki sitede görmüşüm gibi geldi ama adım gibi eminim görmedim. Hatta üstteki birkaç arkadaşta fotoğrafları sitede gördük yazmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 19 Şubat 2019; 3:17:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana hep kadın yüzleri geliyor. Arada bir erkek yüzü geliyor ama o gelen erkekler ise genellikle hep yaşlı ve sarı saçlı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-08210B126
Biraz ürkütücü bir site hocam. Yokluk ve varlık düşünüldüğünde fazla ürkütmüyor ama somutlaşınca ürkütücü oluyor
Edit: Beyler site insanın psikolojisiyle oynuyor bence. Mesela forumda baktım sizin attığınız fotoğraflara siteye girip birkaç kere yenileyip oradakilere de baktım sonra foruma döndüğümde önceden baktığım fotoğrafları sanki sitede görmüşüm gibi geldi ama adım gibi eminim görmedim. Hatta üstteki birkaç arkadaşta fotoğrafları sitede gördük yazmış.
-
-
-
-
-
Bunlar başka insanların fotolarının karışımı gibi bir şey bence çoğu. Çünkü bir fotoda yan yana çekildiği belli olacak şekilde yanda başka adam yüzü vardı. Keşke kaydetseydim. -
-
Hayır, bu nvidia'nın bir mühendisinin oluşturduğu programın kaynak kodlarını kullanan bir site. O başka adam yüzü dediğin şey ise programın bugu, bir hatası. Bu hata bilinçli koyulmuş diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Mal İnsan
Bunlar başka insanların fotolarının karışımı gibi bir şey bence çoğu. Çünkü bir fotoda yan yana çekildiği belli olacak şekilde yanda başka adam yüzü vardı. Keşke kaydetseydim. -
-
fotoların kaynağı başka insanların yüzleri. onlardan ögrenerek(?) kombine(?) ederek yeni yüzler yaratıyor.quote:
Hayır, bu nvidia'nın bir mühendisinin oluşturduğu programın kaynak kodlarını kullanan bir site. O başka adam yüzü dediğin şey ise programın bugu, bir hatası. Bu hata bilinçli koyulmuş diye biliyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Şubat 2019; 4:18:15 > -
Micheal Jackson’ın Photoshop ile biraz değiştirilmiş hali ama tip kalıbı ve yüz hatları aynıhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ9mwPMgebWpnu6SoEN68AnlljaJH1CeFqgjg2ZGJcSzwtuO24aquote:
Hayır, gerçek. Reddit üzerinde ıncığını çıkardılar programın ve sitenin. Sitenin kaynak kodları paylaşılmış bir şekilde verilmiş. Yani, kendin de oluşturabilirsin.
Bana çıkan tuhaf surat.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dupont orjinallik sorgulama
- ilk buluşmada ne alınır
- ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyen kişi ahmetin nesidir
- monopoly kodesten çıkma
- cipralex öfke kontrolü
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X