bilgisayarımdaki bir sorunu araştırıken bios güncellemesi yaparsam düzelebileceğini okumuştum. bende sonra gidip lenovonun bios sürümlerinden bilgisayarım için önerilen biosu inidirip kurdum. Bu kurulumdan sonra bilgisayarım aşırı derecede yavaşladı. CS2 ye bile giremiyor, başlangıç ekranında takılı kalıyor. internette dolaşırken dahi aşırı bekliyor. Tekrardan önceki sürüme nasıl döneceğimi de bulamadım şuan bu sürümde bilgisayarı nasıl hızlandırırım onuda bulamadım en son buraya yazıyorum. Bu veya buna benzer bi sorunla karşılaşanlar aydınlatırsa çok yardımcı olurlar.
Evde internet var ve 2 aile ortak kullaniyoruz. Simdiye kadar cok yogun bir sekilde kullandik ve hicbir problem cikmadi. 2 gun once bilgisayardan internete girdigimde asiri yavaslama fark ettim hatta biraz daha bekelyince baglanti kopuyordu. Sonra elime telefonu aldim ondada ayni problem. Sorun modemdedir diye resetleme, kapatip acma hatta gelen internet kablosununda kirilma olabilir diye kabloyu degistirmeye kadar her seyi yaptim ama bir sey degismedi. Musteri hizmetlerini 3 defa aradim her seferinde bir sorun olmadigini soylediler. En son dun aksam bilgisayari kapatip elime telefonu alip internete girdim hicbir problem yoktu. Her sey duzgun calisiyordu hemen kontrol etmek icin bilgisayari acip internete girdim sorun haal devam ediyordu. Telefona tekrar baktim telefonda da sorun tekrar baslamisti. Bilgisayarla ilgili bir problem oldugunu duusnup once bilgisayari kapattim sonra evdeki tüm diger cihazlarla(tv,telefon,tablet) tek tek internete girdim ve hepsi duzgun bir sekilde calisti. Sonra bilgisayari acip internete girdim bilgisayar dahil tum cihazlarda internet yeniden sacmaladi. Sorunun bilgisyarda oldugunu dusundum ama son bir kez test etmek icin Halamin yanina gidip onun internetine baglandim. Aynu anda 2 telefon birde benim bilgisayarimdan girdim ve hicbir sorun cikmadi. Iyice kafam karisti. Eger bilgisayarda sorun olsa Halamin evinde de sorun cikarirdi ama tum cihazlar sorunsuz calisti, sorun bizim modemde desem benim bilgisayari acana kadar diger hicbir cihaz sorun cikarmadan calisiyor. 2 gundur bunla ugrasmaktan kafayi yiyecegim artik
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 104 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel