Şimdi Ara

Bilgisayarimla internete baglandigimda tum cihazlarda internet kesiliyor veya yavasliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde internet var ve 2 aile ortak kullaniyoruz. Simdiye kadar cok yogun bir sekilde kullandik ve hicbir problem cikmadi. 2 gun once bilgisayardan internete girdigimde asiri yavaslama fark ettim hatta biraz daha bekelyince baglanti kopuyordu. Sonra elime telefonu aldim ondada ayni problem. Sorun modemdedir diye resetleme, kapatip acma hatta gelen internet kablosununda kirilma olabilir diye kabloyu degistirmeye kadar her seyi yaptim ama bir sey degismedi. Musteri hizmetlerini 3 defa aradim her seferinde bir sorun olmadigini soylediler. En son dun aksam bilgisayari kapatip elime telefonu alip internete girdim hicbir problem yoktu. Her sey duzgun calisiyordu hemen kontrol etmek icin bilgisayari acip internete girdim sorun haal devam ediyordu. Telefona tekrar baktim telefonda da sorun tekrar baslamisti. Bilgisayarla ilgili bir problem oldugunu duusnup once bilgisayari kapattim sonra evdeki tüm diger cihazlarla(tv,telefon,tablet) tek tek internete girdim ve hepsi duzgun bir sekilde calisti. Sonra bilgisayari acip internete girdim bilgisayar dahil tum cihazlarda internet yeniden sacmaladi. Sorunun bilgisyarda oldugunu dusundum ama son bir kez test etmek icin Halamin yanina gidip onun internetine baglandim. Aynu anda 2 telefon birde benim bilgisayarimdan girdim ve hicbir sorun cikmadi. Iyice kafam karisti. Eger bilgisayarda sorun olsa Halamin evinde de sorun cikarirdi ama tum cihazlar sorunsuz calisti, sorun bizim modemde desem benim bilgisayari acana kadar diger hicbir cihaz sorun cikarmadan calisiyor. 2 gundur bunla ugrasmaktan kafayi yiyecegim artik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.