Merhabalar Arkdaşlar
Öncelikle şunu belirtmem lazım ki Tm çıkışlı bir abinizim o yüzden ayt konuları hakkında hicbir bilgim yok sayılır.Bu sene sınava girip Fizik kimya biyolojiden toplam 10 net civari yapmayı düşünüyorum.Bunun için en basitinden hangi konulara çalışmam lazım .Yardımınız için teşekkür ederim
Imdatttt arkadaşlar pc me bir virüs girdi ve format attığım
Halde halen kurtulamadım. Kendi kendine pc me emirler veriyor. 10 tane sayfa birden açıyor. Mausu nereye götürsem orayla ilgili sağ tıklamisim gibi emir veriyor ne yapabilirim
arkdaşlar merhabalar başlıkta belirtilen 2 ürünü aldım fakat kurulum bittikten sonra görüntü gelmedi.Anakartın destek listesinde ilgili ram modelinin numarası yok fakat anakart genel olarak mhz olarak da ram miktarınıda karşılıyor.Acaba ramlar ya da ram yuvası bozuk olablir mi - ki ramlari tek tek farklı slotlarda denedik olmadı- ya da direk uyumsuzluktan olmuş olabilir mi. Anakart üzerindeki microledler yanarken ram ışıgı atlıyor o yüzden ramin sorun çıkarttıgını düşündüm yardımlarınız içim teşekkürler
arkdaşlar merhabalar başlıkta belirtilen 2 ürünü aldım fakat kurulum bittikten sonra görüntü gelmedi.Anakartın destek listesinde ilgili ram modelinin numarası yok fakat anakart genel olarak mhz olarak da ram miktarınıda karşılıyor.Acaba ramlar ya da ram yuvası bozuk olablir mi - ki ramlari tek tek farklı slotlarda denedik olmadı- ya da direk uyumsuzluktan olmuş olabilir mi. Anakart üzerindeki microledler yanarken ram ışıgı atlıyor o yüzden ramin sorun çıkarttıgını düşündüm yardımlarınız içim teşekkürler
slmlar arkdaşlar PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB bu ürünü almaya karar verdim fakat hiçbir yerde stok yok fakat PHANTEKS Eclipse P500A MESH https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11124 bu ürün var.Benim gördüğüm kadarıyla ikisi arasında sadece rgb fan farkı var onuda dışarıdan alırsam sanırım aynı kasa oluyor.Bu boş kasayı alırsam hangi ektra fanları almam lazım rgp fanın rengi dışında bir artısı eksisi var mıdır .Bu konuda çok cahilim yani direk link verip şunu al diye tavsiye verirseniz çok sevinirim 120mm ile 140mm arasında perfonmans ve ses açsındna çok fark mdıır onuda bilmiyorum teşekkürler
Görünüşe göre Microsoft hesabınıza bağlı geçerli bir cihazınız yok. Yüklemek için bir cihazda Microsoft hesabınızla oturum açın.
ya arkdaşlar bu hatayı sadece ben mi alıyorum neden yükleyemiyorum bu ea acsess acaba pc de yok mu
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 2.773 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware