Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere LG D1450LF1 marka bulaşık makinama sepet arıyorum. Orjinalleri çok pahalı, ölçüleri 52,5 x 50,5 x 15,5 şeklinde galiba ben kendim ölçtüm. Bu makinaya uyumlu yada benzer sepet bilgisi olan var mı acaba?
Oyunları çalışmaz hale getirmek
Arkadaşlar, merhaba; öncelikle sorunum şu. Bir atipik otizmli bir kızım var Allah bağışlasın , ancak herkesin ortak derdi gibi telefonda oyun oynamak çok istiyor. Ekran bağımlılığı yok ama ara ara izin versemde, bu süreyi ben istemesem de bazen uzatıyor.
Şimdi sormak istediğim şu, nasıl pc lerde oyun dosyasına girip birkaç dosyasını silersek oyunu tekrar yüklemeden açamıyoruz hata veriyor ya; bunu telefonda nasıl yaparız? Oyun dosyalarını bulup siliyorum, hata versin açilmasın diye ancak yine de tekrar basar basmaz açılıyor. Bunu nasıl çözerim? Tamamen kaldırıp ekranda göremezse daha büyük sorun olacaktır, simgesi falan dursun ama basınca hata verip açılmasın derdim bu...
Çözger ile hangisi alınmalı?
Arkadaşlar herkese selamlar. Konuyu fazla uzatmadan, kızıma ait çözger raporuyla sıfır araç almak istiyoruz. Elimde 2014 opel corsa 1.2 active var. Hatchback araç küçük gelmeye başladı. Bizde B-Suv diye nitelendirilen araçlara baktık. Ne hatchbach ve Suv; bir boy arası yani. Piyasada Vw t-cross, Opel Crossland ve MokkaX, Peugeot 2008, Toyota YarisCross ve Renault Captur tavsiye edildi. Standartlarımız çok yüksek olan bir aile değiliz, zaten piyasada araç yok ve hangisi önce arar bilmiyoruz.
Mesela VW 1.0 turbo benzinli motor vereceğini söyledi. Zaten 1.2 atmosferik benzinli kullanıyorum ve rampada araç vites küçültme istiyor. Buna benzer sorunum olur mu bu tarz motorlarda? Ya da kullanılan donanımda iç malzeme kalitesinde.
Sizlerden ricam bu modellerden hangisi bizi üzmez. Hepsine hakim değilim. Şu marka arayana kadar beklemelisin dediginiz var mı mesela? Bizleri aydınlatırsanız sevinirim. Herkese simdiden teşekkürler.
FM 2020 staging error !!
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.201 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası