Şimdi Ara

Çözger ile hangisi alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Konuyu fazla uzatmadan, kızıma ait çözger raporuyla sıfır araç almak istiyoruz. Elimde 2014 opel corsa 1.2 active var. Hatchback araç küçük gelmeye başladı. Bizde B-Suv diye nitelendirilen araçlara baktık. Ne hatchbach ve Suv; bir boy arası yani. Piyasada Vw t-cross, Opel Crossland ve MokkaX, Peugeot 2008, Toyota YarisCross ve Renault Captur tavsiye edildi. Standartlarımız çok yüksek olan bir aile değiliz, zaten piyasada araç yok ve hangisi önce arar bilmiyoruz.

Mesela VW 1.0 turbo benzinli motor vereceğini söyledi. Zaten 1.2 atmosferik benzinli kullanıyorum ve rampada araç vites küçültme istiyor. Buna benzer sorunum olur mu bu tarz motorlarda? Ya da kullanılan donanımda iç malzeme kalitesinde.

Sizlerden ricam bu modellerden hangisi bizi üzmez. Hepsine hakim değilim. Şu marka arayana kadar beklemelisin dediginiz var mı mesela? Bizleri aydınlatırsanız sevinirim. Herkese simdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyolog_1905 -- 15 Nisan 2023; 10:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biyolog_1905 B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kızınız için geçmiş olsun, acil şifalar. Naçizane tek tavsiyem hangi araba için ararlar ise alın geçin, çok düşünüp kafanızı bulandırmayın. Ciddi bir sıfır araç sorunu var, ayrıca liste fiyatı üzerinde ek talepler olabiliyor. Umarım en kısa zamanda bulursunuz. Ancak böyle bir sıkıntı olmasa idi tercihim mokka ya da 2008 olurdu...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gecmis olsun. Rapora dair belirlenen fiyat limitleri dahilinde ilk buldugunuz 0km araci alin.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Başka da çare-çözüm yok zaten, birkaç aya Fiat ve dacia modelleri dışında tamamı ÖTV limitini geçer. Şu an ne bulabiliyorsanız alın ya da yılbaşını bekleyin yeni limitler dahilinde belki daha fazla seçenek olur. Ben öyle yapıyorum, yılbaşını ve yeni limit rakamını bekliyorum.

• Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Uzun zaman cvp veremedim okul durumlarımız çok kötü bozuldu, bunun üstüne tekrardan toparlanmak çok zorda oldu.
    Araç olayına gelirsek mayıs ayında peugeot 2008 aldık allure paket. Hepsini gezdim denedim bu nasipmiş, Allah kaza bela vermesin, cvplar için de teşekkürler

• biyolog_1905 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.