Akşam kızla buluşacağım (ilk) bakarmısınız
Ya arkadaş 17 yaşındayım daha önce birkaç kızla baş başa çıktık buluştuk hiçbirinde heyecanlanmadım ama 2 3 haftadır konuştuğum benden 1 yaş küçk bir kız var ben 12. sınıfa o 11. sınıfa geçti neyse işte flörtüz sürekli iltifat etmeler vs. kalp emojileri love gif leri falan kız günaayyydınnnn yazıyor (tam nikahlık ha .d.d) neyse ben ilk defa bir buluşmada bu kadar gerildim nedense daha önce gayet rahattım neyse motorum var evine gitcem alıcam ben sakin yerleri seviyorum ilk buluşma kanımca sakin yerde olur içecek birşeyler alırız herhalde bir parka falan gideriz zaten kıza sorarım ne yapalım falan diye
sarılma elini omzuna atma durumları vs olur gibime geliyor kız bunlara karşı bir tip değil taktik verin siz yinede ne yapalım ne edelim saygilar agalar.
GTA 5 İYİ SİSTEM KASMA SORUNU
MERHABALAR
i3 9100F
16 GB RAM.
GTX1650 Super.
Sadece GTA 5'de bu sorun oluyor. Very High ayarlarda 90-110 FPS alıyorum ama oyun kasıyor, yani görüntü akıcı değil. V-Sync'yi açıyorum, o zaman 60 FPS sabit oluyor. Monitörüm 60Hz bu arada. Fakat arada bir drop yiyor. Niye olabilir? Başka oyunda yok, sadece GTA 5. oyun orijinal, Epic Games.
Boyumu nasıl uzatırım
Merhabalar iyi günler yaşım 15 boyum 1.88 fakat dahada uzamak istiyorum nasıl mümkün spor vs. mi gerekiyor birde 18 yaşinda tahmini kaç olur boyum
Gtx1650 super boşta 49 derece normalmi?
Arkadaşlar 20 gün önce pc topladım ekran kartı GGIGABYTE GTX1650 SUPER WİNDFORCE OC boşta 49derece yükte gayet güzel fakat boşta 49 derece olması normalmi???
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 530 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler