Şimdi Ara

Akşam kızla buluşacağım (ilk) bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş 17 yaşındayım daha önce birkaç kızla baş başa çıktık buluştuk hiçbirinde heyecanlanmadım ama 2 3 haftadır konuştuğum benden 1 yaş küçk bir kız var ben 12. sınıfa o 11. sınıfa geçti neyse işte flörtüz sürekli iltifat etmeler vs. kalp emojileri love gif leri falan kız günaayyydınnnn yazıyor (tam nikahlık ha .d.d) neyse ben ilk defa bir buluşmada bu kadar gerildim nedense daha önce gayet rahattım neyse motorum var evine gitcem alıcam ben sakin yerleri seviyorum ilk buluşma kanımca sakin yerde olur içecek birşeyler alırız herhalde bir parka falan gideriz zaten kıza sorarım ne yapalım falan diye

sarılma elini omzuna atma durumları vs olur gibime geliyor kız bunlara karşı bir tip değil taktik verin siz yinede ne yapalım ne edelim saygilar agalar.

• Ders çalış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su iç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca ne bir kızla konuştum ne de karşılıklı bakıştık asıl benim ne yapmam lazım lan bu hayatta asıl bana taktik verin.

• Heyecan olur, 10 15 dk konusunca rahatlarsin. Sohbet esnasinsa surekli ne konusucaz diye dusunme kızi ailesini hayatini tanimaya yonelik sorular sor oda istiyorsa seni benzerlerini sana sorar sohbet ilerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git ders calis la birak kariyi kizi

• Sarılma gibi durumlar ilk buluşma için erken, kız seni abaza filan sanabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam vücudunun bir parçasıymış gibi hissedene kadar sarıl

• Derslere odaklan bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.