Merhabalar, 1 haftayı aşkın süredir tt altyapısıyla superonlinedan hizmet aldığım 50mbps internetimde sürekli kopmalar yaşıyorum. En başta arıza kaydı oluşturduğumda teknik ekipten bir arkadaş kontrole gelip bina içi tesisatında sorun olduğunu eğer değiştirirsem hiçbir sorun yaşamadan kopma olmadan internetimi kullanabileceğimi söylediler dedikleri gibi bina içi tesisatı değiştirdim ve hala gün içerisinde kopmalar yaşıyorum ve hat değerlerim aşırı düşüyor şuanki hat değerlerim aşağıdaki gibi. Gün içinde snr değerim 4-5lere kadar düşüp downloadım ise 25 30 mbps civarında dolaşıyor. Arıza kaydı açtım 3 gündür bana dönüş sağlamadılar 48 saati geçtiğini artık bir şeyler yapılması gerektiğini söylediğimde ise altyapı ekibinin hala çalışmalar sürdürdüğünü söylediler fakat ben altyapı ekibinin çalıştığını dahi sanmıyorum. Çok düşük snr margin ve yüksek crc hatası sorununu nasıl çözebilirim bir yolu var mı? Not: Bina içi tesisatı yeni değiştirdim bir sorun yok ek yama vs yok 3 farklı modem denedim hepsinde kopmalar var asus modemde daha az kopma yaşıyorum snr margin sabitlediğimde ise bir şey değişmiyor yine belli süreden sonra kopma yapıyor.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 138 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar