FPS yüksek ama oyun akıcı değil
Merhaba Öncellikle konuyu yanlış açtıysam özür dilerim. Sorunum ise şu oyunlarda 100 fps bile alsam tam olarak akıcı gelmiyor sanki 40 fps gibi oynuyorum Hz ayarları ise 60'da olmasına rağmen maalesef oyunlar akıcı değil
Ayrı olarak bir hdmi to vga dönüştürücü kullanıyorum bu sebep olabilir mi
Kasayı yeni topladım fakat monitor alacak bütçem kalmadı eski monitörümü kullanıyorum dönüştürücü bunun sebepi olabilir mi ??
Lütfen Yardım Edin
Monitor Ve Ekran Kartı Çözünürlüğü
Merhabalar geçenlerde yeni bir kasa topladım (Allah Herkese nasip etsin) fakat bu seferde monitorum eski kaldı monitorun çözünürlüğü 1368x768
ekran kartı ise 1920x1080 e kadar destekliyor sizce hangisini kullanmalıyım ?
(1920x1080 de ekran çok akıcı gelmediği için sordum)
Win 10 Etkinleştirme Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
merhabalar eskiden etkinleştirimiş halde kullandığım win 10 şimdi etkinleştirmemi istiyor etkinleştirdiğimde ise Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştirmiyoruz. Kuruluşunuzun ağına bağlı olduğunuzu doğrulayın ve yeniden deneyin. Etkinleştirme ile ilgili sorun yaşamaya devam ediyorsanız kuruluşunuzun destek görevlisine başvurun. Hata kodu: 0x8007007B gibi bir hata alıyorum lütfen yardım edin
BÖYLE BİR SORUNUM VARDI ŞU ARKADAŞI İZLEYEREK YAPTIM ARKADAŞA TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN
WATCH DOGS 2 OPTİMİZASYON SORUNU
Merhabalar İyi Günler direk konuya giriyorum watch dogs 2 optimizasyon sorununu nasıl çözebilirim ??
Win 10 2004 Güncellemesi gelmiyor
Arkadaşlar Forum 'da yeniyim win 10 2004 sürümü bana gelmedi nedenini bilmiyorum neden olduğunu bilen var mı acaba ?
Güncelleştirmeleri Denetle Dediğimde Güncelsiniz Diyor LÜTFEN YARDIM
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.086 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar