OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ
|
1000-2000tl Arası Bluetooth Kulaklık Önerisi
Herkese selamlar 1000-2000 arası kulak içi Bluetooth kulaklık aramaktayım ağırlıklı olarak müzik video için kullanacağım sesi tatmin eden memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Disney + Ne İzlenir
Arkadaşlar disney + güzel kaliteli beğendiğiniz içerikleri yazın herkes faydalansın
GİGABYTE BİOS YARDIM
Arkadaşlar anakartım h510m-h modeli ne yaptıysam bios güncellemesi yapamadım q flash flaş bellek içindeki dosyaları görmüyor gigabyte bios uygulaması üzerinden yapmayı denedim bios fail diye hata verdi en son olarak gözüme pdf çarptı fakat bi şey anlamadım buraya atıyorum yapan varsa yardım ederse sevinirim
KASA ÜSTÜ FAN TAVSİYE ALINIR
Herkese merhaba kasa üstüne fan takmak istiyorum fakat küle tipi soğutucum var sizce sorun olur mu hava akışını güzel yapayım derken hava akışını bozar mıyım CPU üsteki fanlardan etkilenir mi mesafe yakın gibi geldi biraz sizce tavsiyeniz nedir
CASPER İZMİR BÖLGE SERVİSİ REZALET
|
Bios Yardım
|
Yardım ⚠️⚠️
Herkese merhaba bir dosya paylaşıcam fakat paylaş işaretine bastığımda uygula gözükmemekte buraya uygulamayı ekleme şansımız var mı yada başka bir yol
Mi Box S-Stick Arka Plan Uygulama Kapatma
✅ Mİ BOX S ve Mİ STİCK ARKA PLANDA ÇALIŞAN UYGULAMALARI KAPATMA ✅
YAPMADAN ÖNCE LÜTFEN OKUYUN…
⭐️ Öncelikle Bu Kasma Sorunu İçin Birebir Mi Box Android Olmasına Rağmen Kumandayla Uygulama Kapama Yok Siz Uygulamadan Çıkış Yaptığınızda Uygulma Arkada Çalışmaya Devam Etmekte Bu da Cihazını Kastırmakta.
✅Uygulama İsmiri Resimde Görüldüğü Gibi ZANK REMOTE iOS da Var Apple Store’da Büyük İhtimalle Google Play’de Vardır. Uygulama Asıl Amacı Telefondan Uzakta Kumanda Yapması Touchpad Kullanarak Mouse Gerek Kalmadan Telefonla Halletmenizi Sağlamakta.
✅Uygulamayı Yüklemek Kurmak Oldukça Basit Mi Box Google Play de Var Tek Yapmanız Gereken İndirip Kurmak ve telefonundan uygulamayı açıp arama sembolünden eşleştirmek
Uygulama Arayüz
✅Arka Plan Uygulama Kapatma
Uygulama ve telefon eşleştirdikten sonra uygulama isterseniz mouse isterseniz kumanda olarak çalışmakta arka planda uygulama kapatmak İçin tek yapmanız gereken resimde kırmızıyla işaretlediğim seçeceğe tıklamanız.
⚠️Uygulama Link
AppStore
https://apps.apple.com/tr/app/zank-remote-for-android-tv-box/id1567602430?l=tr
GooglePlay
https://play.google.com/store/apps/details?id=zank.remote&hl=tr&gl=US
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Oyun, film
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.234 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler