Şimdi Ara

CASPER İZMİR BÖLGE SERVİSİ REZALET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikler sizlere Casper yetkili servis deneyimimden bahsetmek isterim

Öncelikle Casper İzmir bölge servisi ağır sürekli oyalayıcı her gün test yapılıyor diyerek şu an 3 gündeyiz bugünde işlemi bitmeyecek büyük ihtimalle sorunuma gelecek olursak 12 günlük aldığım Casper excalibur e60h. 117f-bvc0x-0hd masaüstü bilgisayarım da sorun oluştu bilgisayar açılırken Windows ön yükleme yerine Bios ayarlarında kalıyor bazen sadece Casper yazısında kalmakta 16.11.2021 saat 14:00 tarihinde bıraktığımda sorunu genelde 1 saat içinde çözeceklerini eğer ki işlem uzarsa haber vereceklerini söylediler tabi ben de bekliyorum bir haber bir şey sözlerine güvenerek arayan eden olmadı ben aradım dediler ki bu akşam teste kalması gerekmekte dedim tamam yarın alırım en kötü 17.11.2021 tarihinde tekrar aradım ve dediler ki teste kalması lazım aynı gün akşam 18:30 da aradım ne zaman hazır olur gibisinden büyük ihtimalle sabah teslim alırsınız dendi 18.11.2021 sabah saatinde aradım cihaz hala hazır değil işte hazır olunca ararız gene aynı şekilde bizden haber bekleyin sürekli oyalamadan başka bir şey değil bana deseler ki 3 gün sürer ona göre bende beklerim her gün bir sonraki güne sarkmasının mantığını anlamıyorum sıfır aldığım bilgisayar 3 gündür serviste büyük ihtimalle daha da kalacak Casper alırken düşünün 1 haftada arza yapan bir cihaz ve 3-4 gün serviste ne yapılıyor hiç bir bilgi yok
    #casper
    #casperservis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Valla sadece başlığı okudum.Bu marka başlı başına rezalet hangi servis olduğu önemli değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye güzel maden kazmislardir oh misss beleş güç
    Casper iykk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alsancağın ilersinde yakınlarında müze olan bir yer mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.