Şimdi Ara

İstanbuldaki En İyi Sony Teknik Servisi (PS3 Tamiri Açısından)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
16.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, playstation 3 müzün blu ray gözü bozulursa (garantili cihaz) istanbulda hangi sony teknik servisine makineyi göndermemezi tavsiye edersiniz?(Bilhassa istanbul dışında oturanlar faydalansın diye sordum.Çünkü İstanbul haricindeki illerdeki teknik servislerde ps3 leri İstanbula gönderiyorlarmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan El Kebir -- 29 Ekim 2008; 9:36:48 >

• Arkadaşlar forumda o kadar playstation 3ü bozulup istanbulda teknik servise gönderen var.Ben hala inanıyorum ki bu dünyada paylaşmayı seven insanlar var.Lütfen referanslarınızı paylaşınız.Herkes istanbulda oturup, üstelik aleti garantili alıp 120 ytl ye blu ray göz değiştiremiyor ki...Teknik serviste çile çekenleride düşünmek lazım.Ya da İstanbul dışında oturup playstation 3 nü İstanbula hangi teknik servise göndereceğini bilemeyenleride düşünmek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan El Kebir -- 1 Kasım 2008; 13:11:17 >
  • Ben Bir Tanesine Gittim Bu Zamana Kadar Sixaxis'te Sorun Olmuştu Oda Göztepedeki Gayet İyi Hizmet Verdiler...
  • PM elektronik besiktas > Turkiyedeki tum bozuk ps3 ler zaten buraya gidiyor burdan yurtdisinda gonderiliyor ... HIZMET SUPER yaklasim super PM Elektronik besiktas
  • Beşiktaş PM elektronik aynen servis ve hizmet ilişkisinde bende çok memnun kaldım, hizmet her müşteri için görecelidir ama genel olarak ben memnun işimi hallettim.
  • Pm elektronik ve göztepedeki servis var. şehir dışındakilerde ordaki servislerin anlaşmalarına göre pm yada göztepedekine gidiyor.

Kuzenim pm elektronikte ps3 servisinde
  • pm elektronik var bitek zaten garantiliye bakan bu ara senin kuzen pm de çalısıyo demişin ben 2 hafta önce gittim oraya bi orta yaşlı adam vardı bi tanede genç senin kuzeninin adı ne bi 2 hafta sonra ps3 ümü almaya giderim oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resmi servisi değildir ama eminim onlardan daha iyidir khalkedon,eğer garantsi olmayan arkadslar varsa cekinmeden giitsinler
  • 1 ay önce benim de blu-ray bozuldu..
    garantiye getirdim.. SONY yetkilisinin bana dediği
    ''garantili ürünler tamir olmaz değişir'' Tabi bu duruma sevindim sonucda sıfır makina gelecekti..
    ..
    tam 22 gün sonra sıfır 60 GB makinam geldi..
    ..
    Eğer makinan garantili ise tamir yaptırma.. yenisini vermek zorundalar..
  • arkadaslar merhaba
    benim de harddisk'im bozuldu gectigimiz gunlerde, goturmek durumundayim. ama yetkili servis listesini bulamadim bir yerden guncel olarak.
    garantili ps3'um, alali henuz 10-11 ay oldu. nerede var anadolu yakasinda bilen var mi acaba ? ve geri donus sureleri 20-25 gunu buluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: arkadascaa

1 ay önce benim de blu-ray bozuldu..
    garantiye getirdim.. SONY yetkilisinin bana dediği
    ''garantili ürünler tamir olmaz değişir'' Tabi bu duruma sevindim sonucda sıfır makina gelecekti..
    ..
    tam 22 gün sonra sıfır 60 GB makinam geldi..
    ..
    Eğer makinan garantili ise tamir yaptırma.. yenisini vermek zorundalar..

Sana verilen makine 0 değil yapılan swap işlemi. Senin makinenin tamiriyle zaman harcamak yerine başka birinin önceden tamir edilmiş bozuk makinesini sana veriyorlar. Ben kesinlikle bu işleme karşıyım, sonuçta başkasının makinesi, 2 gün sonra alakasız bir yerinde sorun çıkarsa tekrar tekrar servislerde dolaşmak gerekir.

benim arkadaşında başına gelmişti o makineler sıfır değil aldıktan kısa süre sonra makinesi bozulan kişilere paralarını geri veriyor aldıkları makinalarıda garanti kapsamında millete veriyorlar

• merhaba pm elektronik sony servisindeki kuzenın adı nedir ? bende 7 senedir pm elektronikte kamera ve ps3 teknisyeni olarak calıştım ve şimdi kendi işimi kuruyorum
    ps3 ile ilgili hertürlü soru ve görüşlerinize acıgım ps3 tamiri yapıyorum gerisini düşünün sitem yapım aşamasındawww.ps3pinari.com ( not .sitemiz 1 hafta icinde ) aktif olarak sadece orjinal cihazlara mudahale edilecektir kopya ve jeılbrek ile ilgili calışma ve bilgi verme söz konusu bile degildir orjinalciyiz bizz
  • ps3 teknik servisimiz ve internet adresimiz olanwww.ps3pinari.com hizmete girmiştir konsol tamiri ve yedek parca satışımız başlamış olup
    2 el ve sıfır ürün satışımız vardır sony samsung digital makine ve kamera parca ve aksesuarları bulunur. onarım calışmalarımız sadece
    orjinal software cihazlara uygulanmaktadır jelbreak yapılmış makine onarımı kesinlikle yapılmamaktadır kırmızı ışık sarı ışık kırmızı ekran
    hataları giderilir kırmızı ekran hatasında cihaza jeılbreak yapıldıgı tespit edildigi anda cihaz onarımı iptal edilir yada normal onarım ücretinin
    üstünde bir bedel alınarak tamiri 1 defaya mahsuben yapılacaktır bilginize

orjinalciyiz biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Ben Bir Tanesine Gittim Bu Zamana Kadar Sixaxis'te Sorun Olmuştu Oda Göztepedeki Gayet İyi Hizmet Verdiler...

Evet aynen Göztepe İTEM elektronik
  • Garantisi olmayan ps3 ler kesinlikle varol game e gitsinler. Benim Ps3 ümde kırmızı ekran hatası servise götür hatası falan çıkmıştı 2 saatte teslim edildi. Kol arıza yaptı 20 dkda verdiler.Süper bi servis. sitesinden belli zaten playstationtamiri.com :)
  • bende aynı yere yaptırdım beşiktaştakı arkadaşlar gerçekten bu işi biliyorlar...
  • Yeni aldığım ps3 koldan dolayı bir sorun oluştu ps3 ü izmir apexelektronik sony teknikservis e götürdüm geçtiğimiz cumadan beri ellerinde 0 vericez diyorlar. yetkili kişi bir kaç gün işleme koyucaz ondan sonra yeni ürün alma kâğıdı vericem yenisini alıcaksın dedi tmm dedim 5 gün oldu bu gün gittim daha hala seni aricaz sırayla diyor arkdaşlar tahmini kaç günde bu işlem gerçekleşiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • PINARIM ELEKTRONİK TEKNİK SERVİS HİZMETİMİZ ACILMIŞTIR HER MARKA KONSOL TAMİRİ YAPILMAKTADIR BRANŞIMIZ VE ALDIGIMIZ EGİTİMLER ONARIMLAR BELGELERİMİZLE SUNULMAKTADIR PS3 ONARIMINDA VE DİGİTAL COMPAK MAKİNELERİNDE USTA ÖGRETİCİ USTA TEKNİSYEN BAŞARI SERTİFİKALARIMIZ SONY VE PANASONIK TARAFINDAN VERİLMİŞTİRwww.ps3pinari.com

İstanbuldaki En İyi Sony Teknik Servisi (PS3 Tamiri Açısından)

• www.playstationtamiri.com

• Arkadaşlar bunların hepsi reklam yapmış.
    Ben size İstanbul' da manyak bir usta telefonu vereceğim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Adam işin profesörü olmuş desem abartmış olmam inanın. Adam karadenizli. Sözünün eri. Manyak biri ya öyle söyleyim işte. Garantili iş yapıyor. Bir de bu ustaya başka şehirden kargoyla ps3 gönderebiliyorsunuz. Tamir edip tekrar kargoyla size yolluyorlar. Alın cep numarasını veriyorum bu kıyağımı unutmayın arkadaşlar. Ramazan Bey 0 (542) 776 18 92
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.