BU SİSTEM HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Merhaba hocalarım bir sistem toplamaya karar verdim hazır sistem almaktan vazgeçtim şöyle bir sistem topladım.
İşlemci olarak i7-10700k
Anakart olarak msı mag z490 tomahawk
Ram olarak Corsaır Vengeance rgb pro 2x8gb ram
Ekran kartı olarak Msı rtx 2070 super gaming TRIO
Ssd olarak Samsung 970 evo plus 1tb nvme m2ssd
Psu olarak Corsair RM750
Sıvı soğutma olarak Cooler Master masterliquid ML240L V2
Kasa olarak MSI mag forge 100r
Evet sistemim bu şekilde ne düşünüyorsunuz bir öneriniz var mı? bir de sıvı soğutma olarak bu dediğim mi yoksa MSI MAG CORELIQUID 240R mı önerirsiniz şimdiden tüm yanıtlar için teşekkür ederim.
16cm el için zowie EC1 mi EC2 mi?
Merhaba hocalarım yeni bir mouse almaya karar verdim genellikle fps oyunları oynadığım için zowie marka mouse almayı düşünüyorum Serileri inceledim en hoşuma giden ve en yeni modeli çıkan seri EC serisiymiş incelemelerini izledim oldukça güzel duruyordu EC1 ve EC2 nin tek farkı boyutlarıymış peki 16cm uzunluk 8.5cm genişlik olan bir el için EC1 mi EC2 mi daha uygun olur şimdiden tüm yanıtlar için teşekkürler. bir de bir mouse daha gördüm logitech g pro wireless oldukça uçuk bir fiyatı vardı fiyatına değer mi? elimin boyutu için uygun mu? zowie EC serisi ile kıyaslayınca hangisi daha iyi yanıtlarsanız çok sevinirim.
RTX 3070 + R7 3700X
Merhaba hocalarım, sizce bu işlemci ve bu ekran kartında 1080p çözünürlükte dar boğaz veya başka bir sorun olur mu? şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.
ZALMAN GÜÇ KAYNAĞI NASIL?
ZALMAN ZM1000-GVM Merhaba bu psu sizce nasıldır kullanan var mı? şimdiden teşekkürler
TN PANEL CİDDEN KÖTÜMÜ?
|
Bu sistem bu fiyata iyimi önerebileceğiniz sistem var mı
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.361 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware